De junioren van Joventut Xàbia hebben hun zesde overwinning toegevoegd door de CB te winnen. Benissa (31-65)

Februari 07 van 2014 - 00: 01

De junior set van Joventut Xàbia voegde zijn zesde opeenvolgende overwinning toe door de CB thuis te verslaan. Benissa door 31 naar 65.

De javienses vertrokken zeer geconcentreerd naar het spoor van het paviljoen Sant Pere de Benissa. Zijn goede verdedigingswerk werd niet vergezeld door een aanval. De slechte selectie van het schot samen met het gebrek aan precisie veroorzaakte dat na tien minuten de score een zeer slechte 3 to 11 aangaf.

Weinig veranderingen vonden plaats in de tweede periode, de Joventut Xàbia heel goed in de verdediging en met veel fouten in de aanval. In rust kwam 12 bij 28.

De terugkeer naar het hof van de jongens die rennen Oscar ButlerHet was intens. Veroordeelde de clash in deze kamer. Sinds de verdediging bleef het werk met dezelfde intensiteit, maar het verbeterde veel in aanvallen. Het einde van het derde kwartaal bood een score van 21 aan 48.

De laatste tien minuten van de wedstrijd profiteerden de groene ervan om de bank te draaien. Dit veroorzaakte dat de defensieve intensiteit niet werd verlaagd. Aan het einde van de clash kwam de eindscore van 31 naar 65.

Door de Joventut gespeeld en scoorde: Lucas (9), Dani (6), Alex (4), David (2), Juanma (8), Alvaro (5), Adrian (11), Campillo (16), Adil, Krish (4) en Andrew Marc