De javienses Cristina Roselló en Mark Tanner namen het podium in de Pinedo University Triathlon

03 juni 2014 - 11: 50

Geweldige prestaties van de javien triatleten, Cristina Roselló y Mark Tanner in de XII University Triathlon die plaatsvond in de Valenciaanse stad Pinedo. Beiden behaalden de tweede plaats in het algemeen klassement in een test met deelname van 68-universiteitstriatleten.

Mark Tanner op het podium van Pinedo

Het eerste zwemsegment bestreek een afstand van 750-meters, waarbij Mark op de vijfde plaats de zee verliet en Cristina Roselló de zesde vrouw was die uit het water kwam.

In het fietssegment over een afstand van 23Km., Het was het beste voor de triatleten van Jávea. Mark Tanner was degene die de op een na beste tijd bij mannen registreerde en Cristina Roselló kwam met veel kracht uit en met een gemiddelde van 34,51 KM / h was ze de beste. Hierdoor kon hij aan het begin van het derde segment op de tweede positie komen.

In de sectie hardloopwedstrijd op 5.000 meter, de javiense eindigde op de tweede plaats, terwijl Cristina Rosello maakte de vijfde tijd, maar hij wist de tweede plaats niet te verliezen in het algemeen klassement.

Mark Tanner tijd na de drie segmenten was 1: 05: 48 28 het runnen seconden achter de winnaar, Amancio Guerrero. De derde plaats ging naar Joaquín Catalán die iets meer dan een minuut van de winnaar kwam.

Ondertussen Cristina Rosello werd tweede overall en eerste plaats in de hogere categorie met een tijd van 1: 19: 54 1 om minuten en seconden van de winnaar, Nuria Morrió categorie Sub 50 23. De derde geklasseerde was ook Lucía Martín-Lorente van de Sub 23-categorie.

De Javiense tekenden ook met hun team bij de Universiteit van Valencia de tweede plaats bij clubs. Hij had zeer goede gevoelens en dit succes motiveert hem veel meer voor aanstaande verplichtingen.

Mark Tanner ook deelgenomen aan een dag voor het kampioenschap college Spanje in de Murcia stad Los Alcazares waar hij zevende eindigde op de tiende plaats met een totale tijd van 1: 06: 49 veroveren zevende plaats voor de Polytechnische Universiteit van Valencia. Geweldig weekend voor deze geweldige triatleet.