De kinderen van Club Handbol Xàbia staan ​​nog steeds op de tweede plaats als ze winnen bij Elda (18-19)

Januari 19 van 2017 - 00: 10

kinderen van Club Handbol Xàbia ze wonnen de CEE Elda van 18 tot 19, in een wedstrijd waarin de emotie aanwezig was tot het laatste fluitsignaal. Het lokale team begon met een goede voet door de crash. De xabieros had enkele aanvalsfouten en dit leidde ertoe dat de elfenes in rust bleven met twee doelpunten (11-9).

In de tweede helft verbeterde Club Handbol Xàbia, na enkele defensieve aanpassingen, zijn aanvallende facet. Beetje bij beetje nam hij de polsslag van het spel en op de meest beslissende momenten wist hij te scoren. Hierdoor kon hij het einde van de wedstrijd bereiken met een doelpunt en winnen van 18 naar 19 voor een taaie tegenstander.

In de rangen van xabieras benadrukte hij de aanvallende bijdrage van Pascual Portero die met 9-doelen de maximale producent van zijn team was.

De volgende wedstrijd voor kinderen is deze zondag om Het paviljoen van Miguel Buigues, om 11 uur tegen CB Maristas Alicante, derde geklasseerd.