De doelpunten van Palau en Cristian leverden CD Jávea op om te winnen in L 'Olleria (1-2)

01 september 2018 - 20: 27

El CD Jávea voegde de eerste drie punten van het kampioenschap toe aan de Groep III Preferentiaal om te winnen in het veld De Solana van L'Olleria naar de thuisploeg voor 1 tot 2. De doelpunten van het rojiblanco-team werden gescoord door Palau en Cristian.

In deze wedstrijd werd de voorspelling vervuld en nam het favoriete team de kat mee naar het water, superieur aan een eigenzinnig lokaal team. Het tempo van het spel was vrij langzaam, niemand wilde extra krachten uitgeven omdat de hitte merkbaar was.

Sinds het begin van de vergadering, het team dat wordt uitgevoerd Antonio Villaescusa Hij nam de controle over het spel. Hij stond de lokale bevolking niet toe om de wedstrijd in te gaan, oefende een goede druk uit die de Valenciaanen verhinderde om uit te gaan met de bal gecontroleerd.

De spelers van 7 minuut kwam 0 1 naar de top Palau terecht de achterkant van het net van het doel, een assist van Salom. Locals hebben hun kans gehad spoedig na, maar Pitu niet in geslaagd om bij het verslaan Edu. Met de lead, bezoekers trotseerden het spel zeer rustig tegen een tegenstander die de gelijkmaker gezocht.

In de 22-minuut arriveerde de 0 bij 2, Michael gooide een bijtrede die Cristian eindigde onderaan het net. Een centrale verdediger die opnieuw zijn potentieel als scorer liet zien, net zoals hij in zijn tijd als CD-speler Dénia deed.

Met zo'n gunstige score vestigde de rust zich in het rojiblanco-team dat het ritme van het spel bleef beheren zonder defensieve problemen te doorstaan. Tijdens de pauze arriveerde 0 bij 2 op het scorebord.

Lokale reactie

Bij de hervatting arriveerde het lokale doelpunt van Rafa Gil te snel, toen ze slechts twee minuten hadden gespeeld. Een beetje dat Olleria CF weer in het spel bracht.

Na het winnen van het toegegeven doel, Villaescusa mannen terug in de greep tegen een rivaal die wilde maar kon niet de manier om gevaarlijke kansen creëren hervat. De fysieke inspanning in de eerste helft was merkbaar op de benen van de spelers. Er was geen ritme en gewoon aankomsten gebieden, dus het kwam aan het einde van het spel met 1 2 om.

Drie gouden punten voor de Jávea-cd die het belang ervan moeten bevestigen, zolang het maar in staat is om de Enguera-cd te winnen.

Technisch

L'Olleria CF: Camilo, Ricardo (Iglesias 65 '), Javi, Isaac, Marco, Emilio, Ramiro, Corella, Pitu (Lorente 59'), Rafa Gil, Mario Real (Darío 26 ')

CD Jávea: Edu, Ayoze (Sellens 79 '), Cristian, Paolo, Michael, Ferrán, Pau, Paco, Salom (Rubén Ortolá 82'), Palau (Roberto 85 ') en Faye.

doelen: 0-1 Palau 7 ', 0-2 Cristian 22' en 1-2 Rafa Gil 47 '

Scheidsrechter: Bernat Ferre, vermaande de lokale bevolking, Ricardo en Emilio en bezoekers, Pau, Ayoze en Cristian.