Regen van doelen op de CD. Jávea-UD. Tavernes die eindigde met een vierbanden

Mei 11 van 2015 - 00: 02

De fans die verzamelden bij de gemeentelijk voetbalveld van Jávea Ze genoten van een goed spel waarbij de hoofdrolspeler het doelwit was. Opgemerkt werd dat ze tegenover twee teams stonden die rustig in de rangschikking waren en dat er niets werd gespeeld. Dat leidde tot een botsing waarbij de aanval superieur was aan de verdediging. Iets dat de toeschouwers op prijs stelden omdat ze er acht konden zien.

De spelers van Jávea vieren een doelpunt

De thuisploeg kwam erg verstopt en controleerde vanaf de eerste minuten de wedstrijd en had verschillende aankomsten naar het rivaliserende gebied. 22 de minuut kwam het eerste doelpunt van de middag, het werk van Alex Berto zet de 1 0 om te leiden. Geen tijd voor reactie kwam het tweede doelpunt van Jávea en vier minuten later was het Santafé die de bezoekende keeper versloeg.

De vallero-set opende zijn lijnen en in de minuut sneed 35 het thuisvoordeel door Alberola te markeren. Kleine vreugde duurde de spelers geregisseerd door Edu Revert, want drie minuten later scoorde Álex Bertó opnieuw voor de rojiblancos. De eerste helft eindigde met Joan's doelpunt dat de UD toestond. Tavernes trekt zich terug in de kleedkamer in het spel terwijl de marker een 3 naar 2 wees.

De tweede helft ging verder met hetzelfde patroon van spelen, geven en nemen van beide sets. De eerste die goed raadpleegde was het bezoekende team, want in de 67-minuut legde Joan de tafels op het scorebord. Een doel dat het lokale team dat loopt verslaat José Luis Bisquert en dat werd gebruikt door bezoekers om het cijfer om te keren met een ander, deze keer, gescoord door Xavi Torres.

De rojiblancos werden niet afgeleverd en met nog vijf minuten te gaan, kregen ze de gelijkmaker via Rubén Ortolá. De clash werd afgesloten met de score van vier tot vier. De fans zagen doelen in een wedstrijd die net zo onbelangrijk was als aantrekkelijk.

Zoals verwacht de keeper van Valencia CF, Antonio Sivera, ontvangen van de vice-president van CD. Jávea, Miguel Bas een eerbetoon aan zijn buitengewone sportcarrière. Naast Bas, zijn metgezel van de regisseur, Aurelio Orenes en de raadslieden, Óscar Antón y Juan Luis Cardona Ze sprongen in het veld naast Sivera om hem erkenning te geven.

Antonio Sivera pakte een plaquette van Jávea

Technisch

CD. JáveaDani Vaello, Mark, (Ente 74 '), Ruben Mico, Santa Fe, Galindo, Jordanië, Alex Berto, Pau, Armando (Pablo 69'), Javi en Ruben Ortola.

UD. tavernes: Josep Rivera, Victoria, Cabe, Edu, Vicente Talens (Hector 75 '), Alberola, Joan (Campos 81'), Mores, Xavi Torres en Vicente Pekel (Jordi 85 ').

doelen: 1-0 Álex Bertó Mto. 22. 2-0 Santafé Mto. 26. 2-1 Alberola Mto. 35. 3-1 Álex Bertó Mto. 38. 3-2 Joan Mto. 44. 3-3 Joan Mto. 67. 3-4 Xavi Torres Mto. 71 en 4-4 Rubén Ortolá, Mto. 85.

Scheidsrechter; Crespo Calero, vermaand lokale Galindo en Javi en bezoekers Cabe en Xavi Torres.