Zoek

De senioren van de CI. Joventut Xàbia kon niet met de CB. Olive (44-79)

November 11 van 2014 - 00: 00

Het duel tussen de oudere meisjes van de CB. Joventut Xàbia en de CB. Oliva had een duidelijke bezoekerskleur sinds het La Safor-team werd opgelegd door 44 aan 79.

CB senior vrouwelijk personeel. olijf

De wedstrijd die zondagochtend in de werd gespeeld Het paviljoen van Miguel Buigues, had een goede start door de javienses-meisjes die de crash goed hadden voorbereid. De lokale bevolking kon goed afsluiten in de verdediging en controleerde het interne spel van hun rivalen. De bezoekers wisten de verdediging goed te lezen en bewogen de bal met gemak. Hierdoor konden ze goede outdoor-lanceringsopties krijgen. Hun slagingspercentages waren zeer hoog en dit stelde hen in staat het scorebord op te sturen.

Gezien die omstandigheid, de lokale technicus, Marcos Álvarez hij vroeg zijn meisjes om meer intensiteit en wist het aanvallende spel te beheersen. Dit droeg bij aan hun goede aanvalswerk en zorgde ervoor dat ze de kamer afsloten met slechts vier nadelen (12-16).

Het tweede kwartaal waren volledig de meisjes geregisseerd door Oscar Roca, die meer faciliteiten vonden om te scoren, vooral vanwege de afwezigheid van Pilar, die vanwege persoonlijke fouten op de bank moest zitten. Ze waren tien goede minuten gebruikt door de CB.Oliva om het spel te breken, omdat ze een gedeeltelijke van 4 naar 19 kregen. De pauze kwam met een 16 marker naar 37.

De terugkeer naar het spoor van het pand was anders, ze werkten veel meer in de verdediging, maar ze bleven met veel fouten in de aanval. De straf voor deze mislukkingen was verwoestend omdat de Valencianen vrij gemakkelijk bleven scoren. Hij eindigde het derde kwartaal met een score van 24 tot 58.

De laatste tien minuten van de wedstrijd werden gekenmerkt door de lokale verbetering, met de terugkeer naar het circuit van Pilar, voor een meer ontspannen bezoekend team dat wist hoe te spelen met zijn voordeel en de tijd van de wedstrijd. Uiteindelijk won hij het team dat superieur was op het speelveld, de CB. Olive van 44 tot 79.

Binnen de grijze toon van de javienses in deze ontmoeting benadrukten ze, in het scorende facet, dat ik de topscorer was ondanks de paar minuten dat hij op de baan was, Irene die eindigde met 10-punten en de terughoudend, Miriam die 9-punten scoorde.

De volgende wedstrijd van deze meisjes is op zaterdag om 16 uur, met de Marist van Valencia als rivaal.