Zoek

De junioren van CB Joventut Xàbia voegden hun derde opeenvolgende overwinning toe

02 december 2015 - 14: 46

De meisjes van de junior set van de CB Joventut Xàbia Ze voegden hun derde opeenvolgende overwinning toe door Dénia Básquet van 82 te verslaan met 42.

CB Joventut Xàbia junior vrouw Fisio Moises Flores Javea

In de wedstrijd die werd gespeeld in de Het paviljoen van Miguel Buigues het lokale team domineerde duidelijk een wedstrijd die pas tijdens het eerste kwartaal werd geëvenaard. Het grote verdedigingswerk van het team onder leiding van Oscar Butler hij was niet vergezeld door zijn aanvallende spel. Er waren talloze mislukkingen in worpen dicht bij de basket, waardoor de opening in de score tot de 8-minuut, gaande van een strakke 10-8, naar een hoopvolle 20-10 aan het einde van het eerste kwartaal, werd voorkomen.

De start van het tweede kwartaal was gewoonweg spectaculair bij de lokale bevolking. Met een uitzonderlijke defensie, snelle overgangen, teamspel en succes met uitzicht op de hoepel, onderschreven ze een gedeeltelijke 19-0 ongelooflijk dat het spel brak. De dianenses waren niet in staat om de xabiero gale stoppen, en 27-5 na de kamer, tot stilstand kwam met volle inzet partij, 47-15.

Na de pauze, de spelers van CB Joventut Xàbia, zoals gebruikelijk is bij een voordeel dus gingen ze enigszins ontspannen bij te houden welke de Dénia Basquet gebruikt om zijn locker punten in deze kamer te verhogen. Na een paar minuten van verwarring van de kant van de lokale, met name veroorzaakt door de arbitrageprocedure, de meisjes Oscar Butler heroverde de pols van het spel en waren in staat om het onderdeel te winnen door een punt, 14-13, het bereiken van de laatste periode een sterke 61-28.

In het laatste kwartaal kwamen de lokale spelers klaar om hun slechte derde kwartaal aan te passen om het spel met goede gevoelens te beëindigen. Ze keerden terug naar een collectief spel dat de toeschouwers verrukt. De geweldige houding tot het einde van het spel en het gezelschap bij aanvallen maakten het voor het team gemakkelijker om 21-punten te scoren en gedeeltelijke 21-14 te nemen, waarbij de eindscore in de blunt 82-42 achterbleef.

Het publiek dat de vergadering bijwoonde, betaalde de spelers een grote ovatie voor hun wedstrijd zo compleet en bevestigde de goede gevoelens van de laatste wedstrijden. Zijn volgende afspraak december 12 in moeilijke spoor Alfaz, set al in de eerste ronde om xabieras gewonnen, de tweede plaats in de groep in het spel is, aangezien beide reeksen hebben een balans 4-2.