De kinderen van Club Handbol Xàbia zijn gevallen op de BM Juan Comenius (24-22)

07 maart 2016 - 11: 05

Het vrouwelijke team van Club Handbol Xàbia Het had geen goede start van de comxicotetie in de Autonomic League toen het door 24 viel naar de BM Juan Comenius voor 22.

De wedstrijd in het Fuensanta-paviljoen in Valencia werd gekenmerkt door de gelijkheid die op het speelveld werd waargenomen. De lokale bevolking kwam met zenuwen uit en dat leidde hen tot een aantal omzet die door de Xabiras werden uitgebuit. In minuut vijf de meisjes van Pep Iron ze hebben de marker verzonden (2-3).

Met het verstrijken van de minuten begon de BM Juan Comenius zijn verdediging te regelen en dit veroorzaakte twijfels aan de aanval xabiero. In vijf minuten namen de lokale bevolking het voortouw op het scorebord met een 6 naar 4.

Een reactie die ervoor zorgde dat de technicus tijd moest vragen om de ideeën van zijn spelers te sorteren. De terugkeer naar het circuit betekende dat CH Xàbia zijn verdedigingsintensiteit verhoogde. De wedstrijd was hetzelfde als het scorebord, aangezien geen van beide teams een hoger inkomen had dan het doel. Valencia werd bereikt met een Valenciaans voordeel van 12 naar 11.

Verdediging van CH Xàbia tijdens een wedstrijd

Bij de hervatting maakte de slechte start van de xabieras gebruik van het pand om een ​​inkomen van vier doelen te openen, 17 naar 13. Nogmaals, Hierro stopte het bloeden met een time-out waarna de comeback van de bezoeker begon.

Het team van Xàbia nam het ritme van de wedstrijd over en beetje bij beetje herstelde het doelen. Toen de meiden van Pep Hierro beter waren, kwam het sleutelspel van de wedstrijd. Captain xabiera, Alana Malvar kreeg een klap in de mond waardoor ze zich moest terugtrekken uit de wedstrijd. Zijn team probeerde, maar kon het verschil van twee doelpunten niet overwinnen en verloor uiteindelijk 24 aan 22.

Xabiero binnen het team zal naar verwachting Alana Malvar herstellen voor de volgende wedstrijd zal deze zaterdag in het paviljoen op de EEMM Picassent Picassent spelen.