De cadetten van Club Handbol Xàbia zijn nog steeds niet te stoppen door het winnen van de San Agustín (17-24)

Februari 01 van 2018 - 07: 31

Het seizoen dat de meisjes cadetten van de Club Handbol Xàbia Het is de moeite van het inlijsten waard. In de 15-dag wonnen de xabieras zonder problemen tijdens hun bezoek aan het circuit van de San Agustín-school door 17 aan 24.

De overwinning van de meisjes die hij leidt Pep Iron Hij kwam dankzij zijn buitengewone verdediging. Zijn werk was intens en het beste bewijs was dat de lokale bevolking meer dan 10 minuten nodig had om hun doelkast te openen.

In de evenaar van de eerste helft ging het deel voor de bezoekers van 1 naar 6, dit voordeel gaf hen meer vertrouwen in hun spel. Met een perfect leiderschap van Maria Cardona waren de aanvallen accuraat, het werd geprobeerd superioriteit te winnen en toen de lokale verdediging gesloten was, openden de xabieras het veld heel goed met hun doel. Voor de rest was het gearriveerd met een score van 5 naar 10.

Dezelfde intensiteit in het tweede deel

Ondanks een comfortabel voordeel toonde Club Handbol Xàbia zijn ambitie en bleef het zeer goed verdedigen. In een aanval waren de gebouwen machteloos om het spel van Pep Iron-meisjes te stoppen. De voordelen werden beetje bij beetje groter met een goed spel.

De verschillen in de score lieten de bezoekers toe om andere spelsystemen te repeteren in zowel de verdediging als de aanval. De Alicante hebben hun armen niet laten zakken, maar konden niets doen tegen het beste spel van hun rivalen. Aan het einde van de clash kwam een ​​duidelijke triomf van de Xabieras door 17 naar 24.

Deze week bereiden de meiden zich voor op de botsing die ze deze zaterdag zullen spelen op de Het paviljoen van Miguel Buigues, op 18 uur. De xabieras worden geconfronteerd met de leider van de comxicotetie, de CB Elda Femenino, het enige team dat erin slaagde de Club Handbol Xàbia te verslaan.