De verliezen werden doorgegeven aan de kinderen van Club Handbol Xàbia in hun botsing tegen BM Marni (35-22)

15 maart 2016 - 00: 00

kinderen van Club Handbol Xàbia Ze hebben nog steeds hun box van overwinningen in de regionale comxicotetie niet vrijgegeven om in het Marni Paviljoen van Valencia in BM Marni te vallen door 35 naar 22. De kinderen van Xàbia hielden het type totdat de fysieke kracht het toeliet.

Pep Iron met zijn jongens

De Club Handbol Xàbia beschuldigde de belangrijke verliezen die het had in dit duel. De technicus Pep Iron hij woonde dit spel met zeven afwezigheden bij, waarvan sommigen van vitale spelers in zijn schema zijn zoals ze zijn; Dani Vacas, Joan Moll en Toni Soler.

Desondanks speelden de jongens die op de baan sprongen op een geweldig niveau. Met een goed verdedigend werk in de eerste helft slaagden ze erin het aanvallende spel van hun rivaal te sussen. Tijdens de aanval heeft de bijdrage van Javier Devesa bijgedragen aan het handhaven van gelijkheid op het scorebord. De rest werd bereikt met een score van 13 naar 12.

De tweede helft was een ander verhaal, want de Valencianen kwamen de eerste vijf minuten erg sterk uit en ontzetten de verdediging xabiera. De Marni profiteerde van vijf doelen (18-13) na een gedeeltelijke 5 naar 1 die de bezoekers tot zinken bracht.

De Xábia-coach vroeg om een ​​time-out om te proberen zijn spelers te kalmeren en vooral om terug in de wedstrijd te komen. Maar de fysieke kracht was niet meer hetzelfde en de inspanning begon zijn tol te eisen. De lokale bevolking drong in verdediging en Devesa was niet zo comfortabel op de baan, echter, was de beste van zijn team met 11 doelen.

Aan het einde marker 35 om 22 was het te breed voor de verdiensten die door de jongens van CH Xàbia dat ondanks de nederlaag zijn sterk afhankelijk van Valencia verslagen in de tweede etappe.

Na de tweede dag gespeeld te hebben, bekleedt het team van Xàbia de vierde plaats voordat het de leider van de groep wordt, de CB Agustinos de Alicante.