Zoek

De xabiera Mª Isabel Ferrer wint in de 'XXVI Cursa Al Raval-Memorial Vicent Mañó' in Gandia

07 december 2018 - 13: 24

Mª Isabel Ferrer hij regeerde binnen XXVI Cursa Al Raval-Memorial Vicent Mañó, een van de meest populaire en langlevende races van die gehouden in de regio La Safor. de Neem Peu naar Raval het wordt uitgevoerd in een van de buurten van Gandia en omvat meestal de deelname van atleten uit de regio Marina Alta.

Bij deze gelegenheid en nogmaals, de atleet van Llebeig Athletics Club Xàbia, Mª Isabel Ferrer, toonde nogmaals haar macht en won de absolute overwinning bij vrouwen. Ferrer gebruikte een 37.12-tijd om de 10-kilometers af te leggen die de race had.

De xabiera bleef altijd in het hoofd en behaalde een groot voordeel op de tweede geklasseerde die de atleet was van Orba, Maxine McKinnon, die een teken kreeg van 39.53. De derde vrouw die de finishlijn overschreed, was Natalia Blasco met een 43.15-record.

Bij mannen

In de categorie heren was de absolute winnaar van de race Gustavo Sánchez met een 32.37-tijd, gevolgd door Ricardo Sistenernes met een 33.25-merk en ten derde Raúl Josa met een 33.31-record.

Wat betreft de representatie van atleten van de Llebeig Athletics Club, het beste was de president, Toni Soler, dat eindigde op de vijfde plaats van de absolute generaal met een tijd van 33.47, zijnde de vijfde van zijn hoogste categorie.

De veteraan, Víctor Fernández, stond op het punt om op het podium te komen en eindigde als vierde in zijn categorie Veteranen B, met een tijd van 38.15.