De UD Portuarios pakte de drie punten om de CD Jávea (2-1) te winnen

April 29 van 2018 - 06: 58

De UD Portuarios voegde drie punten toe na het verslaan van de CD Jávea door 2 naar 1 de schok die in het veld werd gespeeld Fort Llopis van de Grao de Gandía.

De partij had twijfels bij beide formaties. Ze werden beetje bij beetje bestudeerd en later namen de bezoekers de touwtjes in handen. De dominantie van de rojiblancos werd niet weerspiegeld met te veel aankomsten naar het Gandiense gebied.

De minuten gingen voorbij, maar geen van beide teams was succesvol tegen het rivaliserende doel. Er was een teveel aan middenveld, maar het was de CD Jávea die op het scorebord kon komen. In een hand-tot-hand spel met de lokale keeper slaagde Xabiero er niet in om op te lossen. Aan de rand van de pauze kwam het eerste doelpunt voor de UD Portuarios, toen Beltrán een maximale penalty verwisselde. Met de 1 naar 0 kwam tot rust.

Bij de hervatting was hij verantwoordelijk voor het CD Jávea-spel, maar zonder doelkansen te creëren. De lokale bevolking wilde in sommige stukken verrassen maar dat werd goed verholpen door de bezoekende verdediging.

64 minuut Beltran gooide een trap vanaf het middenveld, het verzenden van de bal in de doos, waarin Ramis anticipeerde op de been te zetten en verander de baan van de bal en het scoren van de 2-0.

Na dit toegegeven doelpunt, de reactie van het team dat loopt Antonio Villaescusa Hij wachtte niet en belegerde de omgeving. Maar het gebrek aan succes in de veiling verhinderde dat het doel de bezoeker bereikte.

Het was nodig om te wachten tot de 87-minuut, zodat Paolo na een hoekschop een goede kopbal kon scoren en de lokale doelman verraste. Een doel dat te laat kwam, want ondanks de belegering van de bezoekers verloor de score niet.

Technisch

UD Portuaries: Sergio, Vidal, Ausias, Didac, Beltrán, Ramis, Saldaña, Marrahí, Edwar (Micky 87 '), Falquet (Raúl 89') en Carlos (Javi 85 ').

CD Jávea: Cristhian, Pau, Marcos, Paolo, Rubén Ortolá, Michael, Álvaro (Javi Bas 85 '), Elías, Roberto, Vergillos (Faye 71') en Rafa Del Castillo (Ayoze 71 ').

doelen: 1-0 Beltrán 43 '(penalty), 2-0 Ramis 66' en 2-1 Paolo 87 '

Scheidsrechter: Ubeda Cuardros, vermaand met gele kaarten aan de lokale bevolking, Falquet en Sergio en de bezoekers, Vergillos, Ayoze en Álvaro.