Het koppel Betriu en Claudia was de winnaar van het Mixed Championship 'Fiestas de la Rosa'

Mei 12 van 2016 - 00: 00

Het echtpaar gevormd door Betriu en Claudia werd uitgeroepen tot winnaar in de eerste categorie van het gemengd kampioenschap “Festiviteiten van de roos”, Georganiseerd door de festeros en festeras van de 2016, werd gehouden in El Poble Nou de Benitatxell.

Winnend paar gevormd door Betriu en Claudia

Tijdens de wedstrijd zag je een spel van hoge kwaliteit, waarbij het spel van het winnende koppel opviel. Het echtpaar gevormd door Santi en Lorena was de nummer twee.

In de tweede categorie werden winnaars opgericht van het duo gevormd door Vesa en Vima, terwijl Carlos en Gabriela op de tweede plaats stonden. Het sportraadslid, Toni Colomer, feliciteerde de 17-paren die hun huid hebben achtergelaten op de twee paddle-tennisbanen van de faciliteiten van La Font.

Padel is een modesport die een groot aantal volgers in de gemeente heeft, dus het ministerie van Sport zal wedden op het creëren van een nieuw circuit dat al in gebruik is.