De Javiense Mª Isabel Ferrer was de winnaar van de II Gran Fons de Ondara

Februari 05 van 2014 - 00: 01

De atleet Mª Isabel Ferrer CA Llebeig Xàbia was de winnaar van de II Gran Fons de Ondara.

De test werd bijgewoond door atleten 300 werd gespeeld op een perceel van 15 kilometer vertrok van Ondara en toerde de voorwaarden van Beniarbeig, Sanet i Negrals en het gehucht Pamis, arriveert in de buurt van de arena van Ondara.

De javiense stopte de klok in 59 minuten en 22 seconden overtroffen in meer dan 5 minuten naar de tweede geclassificeerde die de onafhankelijke atleet was, Cristina Mallett. De derde plaats ging naar de Dianense Mayca Sala.

Mª Isabel Ferrer winnaar van de II Gran Fons de Ondara

In deze zelfde test was nog een van de grote winnaars van hetzelfde, de jonge Javiense-atleet, Irene Bolufer dat was de winnaar in de Sub 23-categorie. De atleet van CA Llebeig Xàbia scoorde een tijd van 1 uur, 8 minuten en 57 seconden op de finishlijn.

Irene Bolufer in de test

Een andere van de javienses-atleten die het podium pakte, was Juanma Andrés die als derde in de hoogste categorie was ingedeeld. Deze atleet passeerde de finish met een tijd van 59 minuten en 34 seconden.

Om de goede prestaties van José Antonio Cecilia te onderstrepen, stond de 25 van de generaal vóór Juanma Andrés zelf die eindigde in de 26 positie.