Zoek

De uitzetting van Micó veroordeelde de CD. Jávea tegen Sueca (2-3)

April 07 van 2014 - 00: 00

De verdrijving van de Micó-plant van CD. Jávea was de sleutel tot de nederlaag van de rojiblancos tegen Sueca door 2 naar 3.

De eerste helft was enorm geëvenaard met twee teams die vochten om sterk te worden op de centrale plot. Beide teams probeerden het spel onder controle te krijgen en daarom was de druk constant in dat deel van het veld.

In een spel van schurken, de hele javiense verraste de verdediging, het verkrijgen van de bal naar de juiste Dino opgelost voordat het Zweedse doel, het verkrijgen van de eerste doel van het spel 42 in een paar minuten. Het was een psychologisch doel zoals dat voor de pauze kwam.

In de tweede helft ging het bergopwaarts voor de Javiense-tafel. Na vijf minuten bond Sueca de wedstrijd vast met een doelpunt van Álex. Het werd ingewikkelder op de CD. Jávea, sinds twee minuten later de uitzetting van centrale Javiense, Micó, liet de scheidsrechter hem rode kaarten zien. Dit spel markeerde de daaropvolgende ontwikkeling van de clash.

In de 62-minuut profiteerde Sueca van de score met een doelpunt van Tino. Maar de javienses trokken kracht van zwakte en ondanks het spelen in numerieke minderwaardigheid in de minuut 73, slaagde Ramiro erin het spel te binden. Beetje moeilijk de vreugde voor de parochie van de CD. Jávea omdat Silvio op het volgende stuk Ortolá versloeg door de 2 op 3 te plaatsen. Met dit resultaat werd het einde van de wedstrijd bereikt.

CD. Jávea: Ortola, Dino, Sito (Ximo) 72 'juli Mico, Nahuel, Francesc, Ramiro, Pablo (Mesa) 48' en Javi Villa (Aldo) 60'.
Swedish; Jordi, Victoria, Ferrán Ramírez, Hugo, Josep, Coke, Adri (Joseph) 60 'Tino, Silvio (Carlos) 90', Marc en Alex (schoeisel) 70'.

Doelen: 1-0 Dino 42 '. 1-1 Álex 50 '. 1- 2 Tino 62 '. 2-2 Ramiro 73'en 2-3 Silvio 74 '.

scheidsrechter; Ribas González, vermaand met geel naar het pand; Ortola, Sito, Nahuel en Javi. Hij gooide Micó met een rode kaart in de 52-minuut weg. Voor de bezoekers zagen ze geel; Josep, Adri, Silvió, Álex en Calzado.