De Atletiekschool van Xàbia scheen op het Provinciaal Schoolkruis

18 december 2013 - 00: 00

Dénia gemeentelijk sportcentrum gastheer van het Kruis regionale school voor cadet, infantiele, jeugd categorieën, Benjamin en prebenjamín zowel mannelijke als vrouwelijke. In deze test wordt de jonge waarden van de E.Atletismo Xàbia scheen met eigen licht krijgen van het podium in verschillende categorieën.

Jordi Colomer in cadet categorie was tweede met een tijd van 5'23'55 achter de atleet Gata, Vicent Arbona die een record 5'22'90 gemarkeerd. De derde plaats ging naar Óscar Fornés de Pedreguer. In dezelfde categorie, maar bij meisjes, Carmen Bolufer werd derde met een tijd van 6'28'76 en Marina Catalá werd vierde.

In de categorie jongens was Daniel Pedrós negende. Terwijl bij meisjes de winnaar was Laura Torné met een record van 4'45. De tweede was zijn metgezel Xàbia, María Colomer met een tijd van 4'49. Marina Espinós werd zevende en Paula Benavent elfde.

In de categorie vrouwelijke jongen, Nara Rodriguez werd vierde, Angela Lluch, vijfde en Laura Pineda werd achtste. Ze namen ook deel; Manuela Jiménez en Mª José Baguena die meer vertraagd naar het doel kwamen.

In de categorie man benjamin won de javiense, Jesús Benavent met een tijd van 2'49. Terwijl David Padilla de elfde plaats bereikte. Bij meisjes won hij Carme Espinós met een tijd van 2'55 die een nieuw podium geeft aan de EA. Xàbia. Nerea Mata werd vijfde, Melany Girado werd achtste en Alicia Crespo negende.

In Prebejamín man markeert de tweede plaats van David Aranda met een tijd van 2'14. Hugo Aguilocho werd zevende en David Fornés werd dertiende. Bij meisjes werd een andere eerste plaats voor EA Xàbia bereikt door, Melina Baguena met een tijd van 2'23. Irene Hernández was tiende en Nayeli Martínez elfde. Ze speelden ook de race hoewel ze meer vertraagd ingingen; Laura Crespo, Ainara Sapena en Lluna Ortiz.