Billijke verdeling van punten tussen Pego en CD. Jávea (1-1)

Februari 24 van 2014 - 00: 00

Het provincieduel tussen Pego en de CD. Jávea Ik eindig met een gelijkspel aan één. Resultaat gewoon blijkbaar op het veld van de "Cervantes" pegolino.

El Pego sprong in het veld met de bedoeling om het gewicht van de wedstrijd te dragen. In feite had hij in de eerste minuten een kans waarin hij dicht bij het doel was. Gionvani richtte zich op het Javiense-gebied en noch Rober noch Mathías slaagden erin het af te maken.

Kort nadat Robert de bal op de paal had gecrasht. Maar Jávea reageerde met een geweldig doelpunt. In de 10-minuut lanceerde Dani García van 40-meters een raket die het doel van Pego was binnengetreden. Een geweldig doel dat zeer wordt gevierd door de bezoekers.

Na het doelpunt was het Jávea die verschillende kansen had, zoals een van Dani García met een schot van buiten het gebied dat Gómez stopte. Een andere kwam toen Dani García een pass maakte die Francesc niet bereikte en uiteindelijk de verdediging afsneed.

In de 45-minuut vereffende de bezoekers het spel in een hoekschop van Rober Serrano dat Chopa op weg gaat om de 1-1 te scoren.

In de tweede helft domineerde geen van beide het team. De game was veel meer door elkaar gegooid en er speelde te veel op het middenveld.

Een van de weinige keren dat hij in de vroege stadia van het spel Dani Garcia speelde, maar zijn schot crashte tegen de lat.

De lokale bevolking probeerde het ook op set-stukken met een gebrek aan Rober die naar buiten ging. In de laatste minuten konden de bezoekers opschuiven door Rubén Ortolà-bemiddeling, waarbij zijn doelwit werd uitgeschakeld.

Pego CF: Gomez Chopa, Reuben Iborra (Gimenez 90 '), Pepe Pla, Borja, Eros (Carles 60'), Miquel, Mathias (Venti 82 ') en Robert Giovanni.

CD Jávea: Juanmi, Dino, Sito, Micó, Rial, Javi, Francesc, Ramiro, Villa (Cardona 68 '), Dani García en Pablo (Rubén Ortolà 88').

Doelen: 1-0 Dani (15 '), 1-1 Chopa (45').

Scheidsrechter: Sánchez Bujan, vermaand door het pand naar Chopa, Rubén, Iborra, Eros en Camacho; en door bezoekers aan Sito, Micó, Javi en Cardona.