Eerlijke verdeling van punten tussen de Javea en de stoel (1-1)

Februari 25 van 2013 - 08: 23

Javea en Silla bonden een botsing aan die werd voorgezeten door de gelijkheid tussen beide kanshebbers. Het Valenciaanse team was ambitieus en daarom twijfel ik geen moment aan de overwinning. In Javea zorgden de verliezen opnieuw voor de technicus José Luis Bisquert Ik moest een team vormen met veel jonge mensen.

Tijdens de eerste helft was het de Silla die het gewicht van het spel droeg en vlak voordat de spelers naar de kleedkamer gingen, kwam er een schot van Pablo dat de keeper van Silla versloeg en Javea een voorsprong gaf. In rust kwam 1 bij 0.

Bij de hervatting waren het de rojiblancos die het ritme van het spel markeerden. Toen het leek dat Javea het spel meer dan gecontroleerd had, kwam het doelpunt van Raúl Salas dat een 1-1 gelijkspel betekende.

Van hier af aan de ene en de andere keer, het duidelijkst voor de javienses, die een geïnspireerde Lucás tegenkwam, de keeper van de stoel die verhinderde dat de marker zou bewegen.
Een gelijkspel dat Javea in een zeer rustig deel van het klassement achterlaat en de voorzitter twee punten uit de degradatieplaatsen.

CD Jávea: Ortolà; Marcos, Iván (Chimo, 75 '), Rial, Aldo, Cardona (Rubén, 84'), Pablo, Orenes, Armando, Jorge (Julio, 64 '), Sito (Dino, 64').

CF-voorzitter: Lucas; Carlos (Fran, 67 '), Óscar, Dufau, Damián, Iván Ruiz (Machancoses, 60'), Carrasco, Oso, Juan Carlos (Jawi, 56 ') (Adrián, 82'), Juanma, Raúl Salas.

Doelpunten: 1-0 Pablo (44 '); 1-1 Raúl Salas (60 ').

Scheidsrechter: Pascual Fermoso, Ángel; bijgestaan ​​in de bands door Crespo Calero, Pablo Bernardo en Casanova García-Casarrubios, José Carlos. Hij vermaande Jorge (46 '), Sito (54'), Pablo (55 '), Dino (71') en Chimo (90 ') lokaal en Damián (63') en Adrián (82 ') aan de bezoekende kant , naast de buitenlandse beer twee keer (36 'en 89'), wordt uitgeworpen in de 89e minuut.