Zoek

Billijke verdeling van punten op de CD Jávea-Calpe CF (1-1)

02 oktober 2016 - 21: 44

De eerste regionale derby van de Marina Alta in Groep III van Preference eindigde met een eerlijke verdeling van punten, toen de CD Jávea en Calpe CF tot één. Het was een partij die op verschillende manieren teleurgesteld was. Een van hen in termen van verwachting, aangezien de tribunes van het gemeentelijke voetbalveld van Xàbia een slechte toegang hadden. Een andere was de show die beide teams de fans aanboden, veel ruzie, levering maar weinig voetbal en weinig kansen om te scoren.

Faye schiet op doel

Het was een wedstrijd die geen overheersend team had, maar het werd gespeeld op de uitloper van het moment. Het thuisteam was beter maar zonder veel diepte. Met het verstrijken van de minuten was Calpe die meer balbezit kreeg. De superioriteit op het middenveld, de tactiek van Calpe, zorgde ervoor dat hij zijn rivaal domineerde. Noch de diepte van de calpina was beslissend, omdat ze de keeper Edu niet in verlegenheid brachten. De duidelijkste mogelijkheid om de score te ontrillen was Faye, maar zijn schot vond geen doelpunt.

Bij de hervatting ging het rojiblanco-team beter en na twee minuten werd een voorzet van Michael bekroond door Petu en nam de bal over de lat. In de tien minuten was Michael door een counteraanval van de thuisploeg ingegooid, maar zijn schot ging net uit. Een minuut later de beste zet van de wedstrijd, Calpe Alvaro vuurde een schot dat de keeper, Edu gedwongen om een ​​wonderbaarlijke hand aan de bal af te buigen voor een corner.

Accumulatie van verdedigers in het gebied van Calpina

Het eerste doelpunt van de middag kwam in de 72-minuut toen Pato meesterlijk een vrije trap gooide die Edu verraste. Calpe ging door op het scorebord en dit betekende dat de Jávea hun lijnen moesten uploaden. De lokale bevolking duwde hun rivaal die ze moesten verdedigen in hun eigen gebied. Een lokale blunder keeper, Edu, bijna 0 om 2 betekenen, maar het schot Pato hem Marcos in dezelfde lijn.

In het volgende spel kwam het doel van de wedstrijd, Michael zette een goede bal die Petu sloeg om de bal te hosten binnen het doel verdedigd door Adrián. De CD Jávea had zijn laatste kans in een links van Petu naar Faye maar zijn schot werd afgebogen door een verdediger tot hoekschop. Er was geen tijd voor meer en de scheidsrechter signaleerde het einde van de wedstrijd die werd bereikt met een 1-1 gelijkspel.

Technisch

CD Jávea: Edu, Ente (Dino 60 '), Aldo, Gervasio, Marcos, Agullo (Mourad 74'), Hassan, Michael, Rubén Ortolá (Pau 60 '), Faye en Petu.

Calpe CF: Adrián, Vergillos, Vega, Sergio, David, De la Vega, Iván Plaza (Xopa 90 '), Dani Morató (Scott 45'), Álvaro (Pali 69 '), Pato (Alexis Fernández 74') en Ayoze

doelen: 0-1 Eend 72 'en 1-1 Petu 87'

Scheidsrechter: Selvas Vicente, vermaand met gele kaart naar de gebouwen, Ente, Hassan, Faye, Pau, Mourad en Rubén Ortolá. Hij gooide de technicus eruit, Antonio Villaescusa. Bezoekers werden gewaarschuwd door Vega, Alexis Fernández en Adrián.