Aangename ervaring voor Ambrosio Soriano en Laura Cholbi in 'IV Infinitri Sprint Triathlon of Villareal'

31 juli 2018 - 11: 30

Verschillende atleten van xabieros betwistten de IV Infinitri Sprint Triathlon van Villarreal. Een test die bestond uit drie segmenten: een zwemmen 750 meter in het Mijares, een fietssegment op een straat circuit 20 kilometers en de laatste, een segment van voetras 5 kilometer op een circuit dat 2.500 meter ze kregen twee ronden in de botanische pad De Termet.

De beste van de expeditie, xabiera, was Mar Cholbi, die de 19-positie van vrouwen binnenging met een totale tijd van 1: 22.28. Clara Juan deed het in de 31-positie, met een merk van 1: 28.38. Ze hadden een goed debuut Laura Cholbi, die de finishlijn passeerde op de vrouwenstand van 35, met een kenmerk van 1: 36.23. Ambrosio Soriano, van zijn kant, betrad de 157-positie van mannen en zijn tijd was 1: 31.31.

Over 9: 10 uur uitgang aan een test in het zwembad gedeelte, veroorzaakt meer problemen dan verwacht, vooral voor degenen die kwamen worden niet gebruikt om te zwemmen in de rivier.

Omdat ze in het water sprongen, werd het gewaardeerd dat de triomf iets was van een kleine groep deelnemers die degenen waren die de leiding over de race namen. Uiteindelijk waren er geen variaties en degenen die op de eerste plaats uit het water kwamen, waren degenen die de finishlijn in de podiumposities bereikten.

De overall winnaar werd Adrian jaar, maakte hij een totale tijd van 58: 29. De tweede plaats ging naar Ramon Bustos, met een record van 58: 50 en derde plaats ging naar Fernando Santander met het cijfer 1: 00.26.

Bij vrouwen was de winnaar Sandra Piera, die de finish passeerde in 1: 06.10. De tweede plaats ging naar Martha Ilse, met een tijd van 1: 06.57. De derde die de finish bereikte was Laura Benlloch, met een record van 1: 10.24.