Blaas van autoriteit van de CD. Jávea in Tavernes (1-3)

14 december 2014 - 18: 18

El CD. Jávea Hij nam een ​​slag van autoriteit door zich op te leggen aan de UD. Tavernes die 1 verslaan tegen 3.

Armando Lemos

De javienses hebben een goede reeks resultaten behaald, omdat in de laatste zeven dagen van 21 mogelijke punten zijn toegevoegd, 17 en dit zorgt ervoor dat ze de vierde plaats op een punt van de CD blijven bezetten. Denia.

De ontmoeting was zeer intensief met twee teams die vanaf het begin probeerden controle te krijgen over het middenveld. Een intens gevecht waardoor het niet gemakkelijk was om games te vlechten. De eerste om te slaan waren de lokale bevolking, want in de 21 minuut, het corpulente centrum voorwaarts, slaagde Francesc erin de Javiense doelman Dani Vaello te verslaan. Een doel dat lokale fans wakker maakte die voor alles vierden.

De bezoekende reactie was niet lang op komst, want zes minuten later plaatste Armando de boards op het scorebord met een doelpunt waar hij zijn scorende neus liet zien.

Dat doel gaf vleugels aan de mannen van José Luis Bisquert die de bal overnam Vrucht van het goede bezoekspel, kwam het tweede doelpunt voor de rojiblancos. In de 37 minuut bereikte de bal Puncho die niet vergaf en zijn team op voorsprong zette. Met de 1 naar 2 werd de rest bereikt.

In de tweede helft waren het de lokale bevolking die het tempo verhoogde en het team onder leiding van Dani Mayo ging op zoek naar een gelijkspel. Bij verschillende gelegenheden ontweken de goede stops van Javiense doelman Dani Vaello de gelijkmaker. Het Javiense-team profiteerde van de ervaring en wist met veel hoofd te spelen. Gebaseerd op het hebben van de bal was het verminderen van het momentum van het pand dat beetje bij beetje balg verloor.

In de laatste adem van de crash, het derde doel van de CD. Javea gemarkeerd door Jabu veroordeelde de wedstrijd. Een triomf die zeer door de javienses is gewerkt en waarmee ze door kunnen gaan met hun goede run en in het hoge deel van de classificatie.

Afdruk

UD. tavernes: Josep, Aaron, Rallo (Cabe, 46 '), Xavi TorresFrancesc, David Victoria (David, 64 '), Rivera (Victor, 46'), Edu Rallo, Estruch (Brines, 57 ') en Juli.

CD. Jávea: Dani Vaello, Dino, Sito, Galindo, Rubén Mico, Santafé, Dani García (Pau, 76 '), Esteban, Armando, Javi (Álex Berto, 71') en Puncho (Jabu, 84 ').

doelen: 1-0 Francesc (21 '), 1-1 Armando (27'), 1-2 Punxo (37 '), 1-3 Jabu (90').

Scheidsrechter: Navarro Navarro. Hij vermaande lokale spelers Aaron, Victoria, Victor en coach Dani Mayo; evenals bezoekers Galindo en Armando.