Zoek

Gina Virueña nam het podium in de halve marathon van Formentera

Mei 19 van 2014 - 14: 11

Geweldige uitvoering van de Club Llebeig, Gina Virueña dat komt van het beklimmen van het podium van de VI populaire halve marathon van Formentera. Een test waarin deze atleet met een tijd van 1: 34: 57 de zesde vrouw wist te worden die de finish passeerde en derde was in zijn categorie M35.

Gina Virueña op het podium van Formentera

2.000-sporters namen deel aan deze race en verhoogden de deelname van eerdere edities. Dit is belangrijk als men er rekening mee houdt dat als een eiland de verplaatsing om deze race bij te wonen erg duur is voor atleten.

Maar het is de moeite waard om daar te zijn, omdat de belangrijkste attractie van deze test de landschapsomgeving is die alle deelnemers biedt. Gina Virueña had een comfortabele race en kwam slechts tien seconden achter op de tweede plaats in haar categorie, Asun Galvez. De winnaar in M35 was de atleet Raquel Torres die heel gemakkelijk won met een tijd van 1: 31: 33.