Beëindig de ongeslagen streak van CB. Joventut Xàbia

11 december 2014 - 14: 27

Ze hebben acht dagen moeten doorbrengen om de eerste nederlaag van het seizoen te vinden, voor het senior mannelijke team van CB. Joventut Xàbia. De nederlaag kwam op het veld van CB. Oliva van 75 tot 62, in een slecht spel van de verdinegros. Ondanks de nederlaag behouden de javienses de tweede plaats in het klassement.

CB. Joventut Xàbia Senior man

De jongens David Bosch Ze hebben tot nu toe hun slechtste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De wedstrijd begon goed voor bezoekbelangen die een serieus verdedigend spel vertoonden, met snelle overgangen in aanval vergezeld van grote percentages in de buitenschot, dankzij Oscar Butler met drie triples in deze periode. Het resultaat aan het einde van de kamer weerspiegelde een duidelijke 11-20 voor bezoekers

In het tweede kwartaal ging de wedstrijd door op dezelfde koers, totdat een arbitragebeslissing de Javiens decantreerde. Jaume ontving twee technieken en de resulterende diskwalificatie. Ondanks deze omstandigheid ging het Jávea-team met voorsprong uit in de score, 33 naar 45.

De tweede helft was in alle opzichten een echte onzin. Het lokale team nam de wedstrijd naar hun veld met constante protesten naar de scheidsrechters en liet geen enkele wedstrijd via de natuurlijke kanalen spelen. Dit, en dat de jongens van Xàbia erg ongelukkig waren met aanvallen, lokten de lokale reactie uit. De CB. Olive begon met twee achterstanden tot het laatste kwart.

De laatste 10-minuten waren onzin. Zonder basen van de onsportieve van Alex, kon de uitrusting van Jávea slechts zeven punten noteren, passend bij een gedeeltelijke in de laatste zes minuten van 17-4. Het team van David Bosch mislukte gemakkelijke shots onder de basket en kon de verdedigende rebound niet afsluiten.

Uiteindelijk lijkt de score van 75 naar 62 kennelijk te breed op de baan. Deze zaterdag verhuist het team naar Canals, in een moeilijke wedstrijd tegen een directe rivaal. De vraag is om te weten hoe de groen-zwarte spelers hun eerste nederlaag hebben toegegeven.