De Club Handbol Xàbia begon een triomf in Alicante voor de Salesians (27-28)

23 oktober 2018 - 07: 59

Nadat de Federatie de comxicotetie van de basiscategorieën had opgeschort, zowel mannen als vrouwen om de zware regenval overal in de Gemeenschap te waarschuwen, als ze de categorieën jeugd en senioren speelden.

De jeugdwedstrijd tussen de Club Handbol Xàbia en de salesians werden gehouden in het stedelijk paviljoen Pitiu Rochel van Alicante, een geweldige etappe, waar de Xabieros door 27 met 28 zijn gewonnen.

Het team van Xàbia reisde met de hele ploeg behalve Radu-doelman vanwege een blessure. De eerste keer, na een eerste contact, waren er continue trekkingen totdat je je evenaar bereikte.

Goed werk vanaf de tweede regel

In de tweede helft van het eerste deel begon op bestelling met een goede verdediging en anticipatie door de spelers van Club Handbol Xàbia opleggen aan de aanval, de kapitein van het draaipunten die samen in geslaagd om de lanceringen van de Salesianen stoppen passeert bereiken breken met een 12-17.

De tweede keer, hoewel het begon met dezelfde kenmerken als de eerste, begonnen lokale spelers contacten en individualiteit te gebruiken voor teamwork. Dit bracht veel contacten en in een van hen moest Javi het circuit verlaten vanwege een blessure en de aanvaller door 2 minuten uit te sluiten.

Vanaf dat moment bereikte Salesian S. de binding met 24. Vervolgens slaagde een ordelijke verdediging erin om de individuele acties te stoppen, niet zonder enige andere uitsluiting. Een goede reactie en concentratie in de laatste minuten gaf de Xabieros de overwinning van 27 aan 28.

Het lijkt erop dat de gelijkheid tussen de mannelijke jeugdige uitrusting van deze autonome divisie groot is, omdat het de tweede partij is die de uitrusting van Marina Alta met het minimale verschil wint.