De CD Jávea en de Pego CF gelijkspel in een wedstrijd waarin de scheidsrechter boos was op de lokale bevolking (0-0)

November 18 van 2018 - 21: 25

El CD Jávea en de Pego CF-tie gelijk aan nul. Het was een wedstrijd waarbij de scheidsrechter boos was op de spelers rojiblancos. Wat een rivaliteitswedstrijd moest zijn, is geëindigd als de rozenkrans van de aurora. Het is niet normaal dat de lokale bevolking 13 gele kaarten ziet en een directe rode kaart. De scheidsrechter Rodrigo Crespo was erg fout en had duidelijk pijn van de lokale bevolking. Aan het einde van de wedstrijd werd het scheidsrechters trio ontslagen met een luide strijd van een hobby die al een tijdje niet zo'n gedeeltelijke arbitrage had gezien.

Veel gelijkheid in de eerste helft

Richt je op het spel, markeer dat het eerste deel erg vlak was, met beide teams die het midden van het veld wilden beheersen en met weinig kans op een doelpunt. De eerste had de CD Jávea, in een actie die de scheidsrechter gaf de voordeelregel maar onbegrijpelijke fout wanneer Palau de keeper had dribbelde en markeerde een genot.

El Pego antwoordde direct in een goede voorzet vanaf de rechterkant en passeerde de voorzet van Cristian Rico met een hoge bal over de lat. In het laatste stuk van de eerste helft, was er nauwelijks aanwezig in de gebieden, markeert u een pas van Pau naar Ayoze, enigszins geforceerd, wierp het over. In de rust hadden de inwoners al waarschuwingen van 4.

De trieste hoofdrolspeler van de hoofdscheidsrechter

Het tweede deel begon met twee keer door de lokale bevolking, een schot van Michael dat wijd ging en een duidelijke van Palau dat een verdediger het doel ontwijkt. De temperatuur steeg in het veld en in een vermelding op een rivaal, de lokale kant, zag Ayoze de tweede gele kaart. Even later is het Cristian die de directe rode kaart zag voor agressie tegen een verdediger van Pegolino, zoals zijn assistent van het rostrum hem wees. Antonio Villaescusa, lokale coach, was een van de verdreven.

Het duurde een paar minuten voordat de lokale spelers uit het midden waren met de arbitrageprestatie. El Pego wist niet hoe te spelen met dit voordeel, hoewel gezegd moet worden dat de keeper Edu briljant was in een aantal interventies. Bij afwezigheid van 15-minuten konden de bezoekers vooruit komen op het scorebord, maar een lokale verdediger redde een doel dat al werd gezongen. Het pand creëerde, ondanks het spelen met minder twee spelers, gevaar in het doel van Fede, een centrum van Michael dat Ruben Ortolá op het punt stond te scoren.

Doel geannuleerd voor CD Jávea

Het stuk dat de plaatselijke parochie verontwaardigd maakte, was voor de ring een doelpunt voor Lucas Bou, toen de lokale speler in de juiste positie zat. In de korting was het team van Lauro Techeira in een heads-up die Edu oploste en na 99 notulen eindigde de wedstrijd.

Benadruk de terugkeer naar de speelvelden van Lucas Bou, na zeven maanden na de ernstige blessure tegen de Contestano vorig seizoen. Het moet ook betekenen dat rond 400 mensen deze bijeenkomst live hebben gevolgd in het gemeentelijke veld van Xàbia, in een wedstrijd die Clubdag.

Technisch

CD Jávea: Edu, Ayoze, Cristian, Paolo, Aldo, Maikel, Pau, Del Castillo (Favio Osorio, 62 ') Paco, Rubén Ortolá (Marcos, 81') en Palau (Lucas Bou, 62 ').

Pego CF: Fede, Giménez, Vergi, Fran (Sergio 73 '), David, Bertó (Josep, 76'), Guede, Rico, Alberto, Rubio en Joaquín.

Scheidsrechter: Rodrigo Crespo: Hij vermaande de lokale bevolking met geel naar Aldo, Edu, Palau, Rubén, Paco, Paolo, Marcos, en verdreef Ayoze in het dubbele geel in de 66 'en de Villaescusa-coach in de 85' en direct rood naar Cristian in de minuut 76. Voor de Pego werd David berispt, 84.