CD Jávea wint van Pego CF

November 16 van 2020 - 12: 58

Het Camp Municipal Cervantes organiseerde afgelopen zaterdag de ontmoeting tussen Pego CF en de CD Jávea achter gesloten deuren. Het rojiblanco-team toonde nogmaals zijn waarde door de wedstrijd met twee doelpunten te winnen, het werk van Obele. Drie punten toegevoegd door CD Jávea en behouden het doelpunt van dit seizoen.

Het eerste doelpunt viel bij de start van de wedstrijd, in de eerste minuut. Obele gaf de bal toe in het doel van zijn tegenstander. De eerste helft was levendig met doelpunten voor beide teams, maar de bal ging niet naar binnen. Op deze manier werd met de 0-1 break bereikt.

Nadat de tweede helft werd hervat nam CD Jávea de touwtjes in handen. Pego CF probeerde doelpunten toe te voegen aan het scorebord, maar Edu wist het te ontwijken. Het tweede doelpunt van de derby die de overwinning opleverde voor CD Jávea werd wederom gemaakt door Obele.