Zoek

CD Jávea pakt de overwinning tegen CD Dénia (2-3)

19 oktober 2020 - 11: 42

Eerste wedstrijd van het seizoen en eerste overwinning voor hem CD Jávea. Zonder twijfel een goed begin van de comxicotetie, want hij heeft drie doelpunten tegen gekregen voor Diego Mena.

De CD Dénia - CD Jávea derby heeft een goede smaak achtergelaten in de mond van het rojiblanco-team dat zijn potentieel en zijn sterke houding heeft getoond om het doel te bereiken, om op de topposities te staan ​​voor promotie.

Het eerste doelpunt van de middag werd gemaakt door het lokale team. Carlos Ribes scoorde 14 minuten in de wedstrijd. Het tweede doelpunt kwam minuten later, het werk van Guerrero, die de score met een gelijkspel op 1 achterliet voordat hij ging rusten.

De tweede helft was meer geanimeerd met de goals van Álvaro en Diego van CD Jávea, die 1-3 scoorde. Later was Panem degene die het tweede doelpunt maakte voor het Groguet-team, hoewel ze niet terugkwamen.

Met de score 2-3 wonnen de rojiblancos de eerste comxicotetiewedstrijd die buitenshuis werd gespeeld.