De CD Jávea werd opgelegd op de CD. Dénia in een clash gehuld in een geweldige sfeer

April 20 van 2015 - 00: 00

El gemeentelijk voetbalveld van Jávea Hij kleedde zich als in de grote middagen van ouds om een ​​regionale derby te leven waarin er vier doelen waren. De triomf kwam overeen met CD. Jávea door 3 naar 1 hoewel het de Dianenses waren die op het scorebord doorgingen.

Armando viert het derde doelpunt van Jávea

Het initiatief van de Javiense-richtlijn heeft zijn vruchten afgeworpen en het veld registreerde de beste inzending van het hele seizoen. De lokale fans gaven het spel een kleurrijk spel, er was zelfs een charanga die hun muziek vóór, aan het einde van de wedstrijd vermaakte. De jonge tribune voor de tribune was ook overvol evenals de hoofdtribune.

Het spel begon redelijk vlak, met veel middenvelder en vooral onnauwkeurigheden in beide sets. Geleidelijk waren het de bezoekers die meer diepgang hadden met de entree van Josep band. In de minuut 21 betekende een goed individueel spel van Souhe het eerste doelpunt van de CD. Denia.

Javi en Carlos Ribes worden gezouten voor de wedstrijd

Vanaf dat moment deden de mannen van Fernando Maestre een stap achteruit en lieten de thuisploeg comfortabeler spelen. In de 29-minuut won Alex Bertó de rug naar de centrals en stond alleen tegen Maxi die de gelijkmaker bereikte.

Na het doel werd het spel gecontroleerd door de lokale bevolking en werd de pauze bereikt met een gelijkspel tegen één. Bij de hervatting was de eerste hit de CD. Javea want in de 50-minuut had Rubén gelijk om een ​​ophef in het kleine bezoekersgebied op te lossen. Een doel dat veel schade heeft aangericht.

Maestre verplaatste de bank en Bisquert deed hetzelfde, maar ondanks het feit dat de Dianenses het probeerden met een Souhe die het eigen spel droeg, kon hij niet scoren. In de 65-minuut lanceerde Panucci een sterk schot dat tegen de lokale lat sloeg. In het laatste deel van de wedstrijd ontving Armando een geweldige service van Puncho en veroordeelde de wedstrijd door het derde doelpunt te scoren.

Een nederlaag die de CD verlaat. Denia tot zeven punten van promotie promotie en de CD. Javea tot acht wanneer 15 nog moet worden gespeeld.

Elf van Jávea tegen Dénia

Technisch

CD. Jávea; Dani Vaello, Dino, Aldo, Pepe (Santafé59´), Galindo, Jordanië, Álex Bertó, Pau (Esteban 82´), Rubén (Armando 62´), Javi (Dani García 79´) en Puncho.

CD. Dénia: Maxi, Ayoze (Ángel 71´), Álex (Giménez 78´), Ferrán, Paco, Gervasio, Carlos Ribes, Josep, Panucci, Elíes (Faye 61´) en Souhe.

doelen: 0-1. Souhe Mto. 21, 1-1 Álex Bertó Mto. 29, 2-1 Rubén Mto. 50 en 3-1 Armando Mto 90.

Scheidsrechter; Tarraga Lajara: Hij vermaande de lokale bevolking met geel; Galindo, Jordan, Rubén, Armando en de technicus José Luis Bisquert. Bezoekers zagen geel; Álex en Ferrán.