CD Jávea benadert promotieposities door te winnen in Pego voor 2 tot 4

07 maart 2016 - 00: 00

El CD Jávea Hij benadert promotie-promotieposities door Pego CF met 2 tegen 4 te verslaan in een spel dat hem face-to-face plaatste terwijl hij doorging op het scorebord toen slechts twee minuten waren verstreken. Aanvaller Faye toonde zijn klasse en nadat hij verschillende verdedigingen had ontweken, versloeg hij de lokale doelman Dani Vaello.

De Pegolinos waren in staat om van dit doel te herstellen en in de 18e minuut wisten ze de boards op het scorebord te plaatsen. Rubén voerde een hoekschop uit die Venti binnen het doel verdedigde dat door Juanvi werd verdedigd.

Met nauwelijks tijd om van dit doel te genieten, kwam het tweede doel van de bezoeker, toen Faye de bal terugvond en terugging zodat zijn teamgenoot Dani García 1 op 2 scoorde. Na dit doel namen de Reds een stap vooruit en in de 38e minuut in een nieuwe hoek uitgevoerd door Rubén, Oller profiteerde van een gebrek aan begrip tussen de doelman xabiero en zijn verdediging om de stand op twee te scoren.

De game was erg levendig voor het publiek dat op de tribunes stond, hoewel beide technici de fouten van hun respectieve teams betreurden.

In de 43e minuut kwam Dani García op de rechtervleugel om een ​​goede voorzet te plaatsen die Toni afsloot met een voorzet die Dani Vaello verraste. Het team van Xábia scoorde hun derde doelpunt en bereikte de pauze met de score van 2 tot 3.

Dani García tijdens een wedstrijd

In de tweede helft was de controle over de man van Chafer die zijn spelers liet zien dat de beste manier om problemen te voorkomen was om meer balbezit te hebben dan zijn rivaal.

De verdrijving van het pand, Giménez, brak de Pego in de 69e minuut omdat hij de numerieke inferioriteit opmerkte. De mannen die Vicent Camarena runnen, probeerden alles, maar zonder veel succes.

In de tijd van verlenging ging de lokale doelman, Dani Vaello omhoog om een ​​hoekschop af te maken, maar de bal kwam naar de bezoeker James die vanuit het midden van het veld het vierde doelpunt van Jávea scoorde.

Aan het einde van de reglementaire tijd won de bezoeker met een 2 tot 4 overwinning, waardoor CD Jávea op de vijfde plaats achterblijft in de vijfpuntsklassering van de derde plaats in de EU Gandía.

Technisch

Pego CF: Vaello, Giménez, Rubén, Frede, Fran, Borja, Oller, Pepe (Robles 55 '), Venti, José Martí (Gabri 66') en Jordán (Vicent 63 ').

CD Jávea: Juanvi Ortolá, Marcos, Aldo, Iborra, Hassan, Pau, Rubén Ortolá (Armando 70 '), James, Faye (Carrió 58'), Dani García (Pablo 89 ') en Toni (Mouhssine 83').

doelen: 0-1 Faye (2 '), 1-1 Venti (18'), 1-2 Dani García (23 '), 2-2 Oller (38'), 2-3 Toni (43 '), 2-4 James (92 ').

Scheidsrechter: Vázquez Oud. Hij vermaande de lokale bevolking naar Frede en de bezoekers naar Aldo, Rubén Ortolá en Pablo. Hij verdreef door dubbele waarschuwing de lokale Giménez.