Zoek

De CD Jávea gebeurde niet met de gelijkmaker voor de At. Alginet (1-1)

Februari 17 van 2014 - 00: 08

El CD. Jávea Hij kreeg een goede kans om dicht bij het hoofd van de groep te komen, door zijn gemeentelijke veld tegen At te binden. Alginet, (1-1).

De rojiblancos bepalen nog steeds zonder succes de kansen die ze creëren over de lengte en breedte van de wedstrijden. Opnieuw werd het verhaal herhaald dat er dit seizoen zoveel middagen zijn gezien in het Javiense veld.

De set die regisseert José Luis Bisquert hij kon het voordeel dat hij had met het geweldige doelpunt gescoord door Dani García in de tweede helft niet houden.

Zijn tegenstander met de score tegen uitgerekte lijnen en binnen een kwartier tot het einde kreeg Kevin's bemiddeling, de equalizer. Vanaf dat moment probeerden de rojiblancos opnieuw het initiatief te nemen op het scorebord, maar er zouden geen zetten meer zijn. Het einde bereiken met tafels op het scorebord.

CD. Jávea: Ortolá, Micó, Sito, Rial, Julio, Cardona (Ximo) 79 ', Pablo (Villa) 71, Nahuel, Ramiro, Dani García en Francesc.

AT. Alginet; Joan, José, Víctor, Cloths (Josete) 68`, Gerard, Alberto (David) 82 ', Edgar, Isma, Barea, Richard en Kevin (Antoniet) 87.'

Doelen>: 1-0 Mto.54 Dani Garcia, 1-1 Mto.75 Kevin.

scheidsrechter; Miras Lopes zag geel voor de lokale bevolking; Micó, Nahuel en Dani García en bezoekers; José, Cloths, Edgar, Isma, Barea en Kevin. Hij verdreef Ortolá in de 90-minuut voor een dubbele waarschuwing.