Twee keer goud en één regionaal zilver voor de Xàbia-tennisser Sergio Grimalt

26 maart 2024 - 15: 58

Nieuwe vreugde in de wereld van de Xàbia-sporten nadat de Xabiero Sergio Grimalt afgelopen weekend werd uitgeroepen tot kampioen van de Valencia Community of Beach Tennis, in de categorie enkelspel en dubbelspel, en tweede van de community in de gemengde categorie.

Grimalt reisde naar Patacona Beach, in Alboraya, om de finale te spelen van het XII Absolute Beach Tennis Championship van de Valenciaanse Gemeenschap, georganiseerd door de Beach Arena Club.

Die van Xàbia toonde zijn grote potentieel en won drie medailles, twee gouden en één zilveren omdat hij de beste was in elk van de categorieën.

Individueel versloeg Sergio Grimalt Diego Salinas met 7-5 en behaalde daarmee de eerste plaats. In het dubbelspel pakten Sergio Grimalt en Jorge Esteve de gouden medaille tegen Carmine Cinefra en Diego Salinas met 7-6(7), 6-3.

In het gemengd dubbelspel kwamen die van Xàbia en zijn teampartner op de tweede plaats toen ze werden gewonnen door Leticia Cervera en Daniel Vivanco die Verónica Blaubach en Sergio Grimalt versloegen met 6-0, 2-6 [10-4].