Twee doelpunten van Palau gaven de overwinning aan CD Jávea in zijn thuisdebuut tegen CD Enguera

10 september 2018 - 07: 59

Twee doelpunten van Palau wonnen de overwinning CD Jávea in zijn thuisdebuut tegen CD Enguera (2-0). De middag, die begon met wat regen, veroorzaakte een schande die een deuk maakte in de fans en vooral in de spelers.

Het gewicht van het spel werd geleid door het team Antonio Villaescusa met een geweldig middenveld waar Paco fungeerde als een organisator, goed ondersteund door Ferrán Molina en twee pennen per band zoals ze waren Salom en Roberto. De verdedigingshelft was een perfecte lijn die nauwelijks gaf opties aan de voorzijde van Valencia set en de rust van een keeper als Edu Samblas, die weinig werk gehad, maar wist hoe je de tijd te behandelen het spel als in de laatste minuten van de bezoekers werden omgezet in search de das.

Onder de avant-garde mannen had hij zijn succesvolle middag Faye niet, maar Palau bewees zijn enorme klasse. Hij lijkt afwezig in sommige fasen van de wedstrijd, maar wanneer het erger wordt voor zijn team, verwijdert hij zijn klauwen en lijkt hij twee doelpunten te scoren die mogelijk drie waren.

De wedstrijd begon met sterke druk van de lokale bevolking die, op de 6 minuten. ze hadden de eerste kans op een schot van buiten het Faye-gebied dat tegen de rechterpaal van Fran botste. Twee minuten later, na een corner, ging de bal naar de voeten van Palau die over de lat gooide.

De enige bezoeker kans kwam in de laatste minuten, een tegen Alberto gestart vanuit de verte en Edu had twee keer in te grijpen, de lokale replica op de laarzen Faye, die zijn bewaker links en de hoek gooide sterk en de keeper hij stopte het schot.

Vlak voor de pauze hadden de lokale bevolking een dubbele kans, maar ze kwamen niet in het bezoekkader.

De doelen kwamen in de tweede helft

Het tweede deel begon met meer lokale druk en al snel stond CD Jávea voorop op het scorebord. Palau nam de rug van de verdediger, controleerde de bal gestuurd door een teamgenoot, verliet de doelman en scoorde leeg.

De bezoekende coach, José Manuel Gómez, bracht veranderingen aan en zijn spelers kwamen meer naar het doel van Edu maar nauwelijks zonder gevaar. Paco en Ferrán werden eigenaren van het centrum van het veld en de lokale bevolking profiteerde van het feit dat CD Enguera lijnen opende en het niet miste. Een geweldige pass van Favio Osorio, die de bal in franchise bracht voor Vicente Palau om het tweede doelpunt te maken met een laag schot dat in de paal kwam.

Met dit doel voor de bezoekende ploeg gooide handdoek in de ring en de laatste minuten waren rustig voor de lokale bevolking, die de derde zou kunnen brengen, maar deze keer de afgebogen bal Palau gestart wanneer de 3-0 was al zingen.

Kortom, goede match van het pand op basis van defensieve beveiliging, een geweldig middenveld en een stiletto vooraan Vicente Palau. Twee wedstrijden, twee overwinningen en het team staan ​​in de topposities van de klasse.

Technisch

CD Jávea. Edu, Ayoze, Cristian, Paolo, Maikel (Marcos 89 ') Salóm (Osorio 78') Ferrán, Paco, Roberto, Faye (Rubén Ortolá 70 ') en Palau (Aldo 88').

CD Enguera. Fran, Camarasa, José Enrique, Lelo, Chimo (Pablo 81 '), Josemi, García, Omar (Oscar, 34'), Edgar, Borja (Zhivko, 65 ') en Alberto (Landete, 52').

Goals. 1-0. Palau 51 'en 2-0 Palau 84'.

Scheidsrechter. Manuel Casanova Vázquez, waarschuwde Roberto voor het pand en Chimo voor de bezoekers.