Zoek

Twee goals van Dani García gaven de overwinning aan CD Jávea tegen UD Oliva (2-1)

07 december 2015 - 00: 06

Belangrijke overwinning behaald door de CD Jávea voor de UD Oliva naar degene die won met 2 naar 1, met twee doelpunten van Dani García.

Doel van de UD Oliva in Xàbia

De wedstrijd gespeeld in het gemeentelijke veld van Xàbia begon met een zeer koud lokaal team op het veld. De eerste keer was Carrió die bij de lege deur de bal uit het raam stuurde, verdedigd door Escrivá.

De lokale bevolking had problemen als het erom ging de bal te laten spelen en er was veel afstand tussen de lijnen. Deze verwarring werd gebruikt door het bezoekende team in een toneelstuk om de bal op het scorebord te zetten. Het was in de 9-minuut toen een geroezemoes in het kleine gebied werd opgelost door Iborra om het olivero-team in te halen.

Met de score tegen de gecombineerde run van Franco Borrás Het vertoonde veel tekortkomingen. Hun middenvelders vonden geen manier om de bezoekende barrière te overtreffen.

De fouten in de bezorging waren ononderbroken in de rojiblancos, waardoor er nauwelijks sprake was van combinatiespel. Het directe spel werd misbruikt waar de bezoekende verdediging altijd het beste deel nam. Op slag van rust maakte Dani Garcia een goede muur die Javi niet in de goal kon afwerken.

In de tweede helft deed UD Oliva een stapje terug en verdedigde ze zich in hun eigen veld en Borrás zocht naar veranderingen om meer diepgang te geven aan zijn team. De ingang van Faye en de verandering van positie werden van kracht. Dino maakte een geweldige combinatie op links en gaf de bal in de bovenhoek van het doel Dani García Marcuse gelijkmaker 62 in een paar minuten.

De bezoekers reageerden goed, want twee minuten later werd Eric alleen geplant voor Juanvi maar slaagde er niet in om de doelman xabiero te verslaan. 66 minuut op een bal verwierp de rand van het strafschopgebied, Dani García liep door hem een ​​laag schot om het tweede doelpunt CD Jávea scoren.

Met dit doel liet het bezoekende team hun armen zakken vooral nadat ze in de minderheid waren na de uitwijzing van Iborra om de tweede gele kaart te zien. Een minuut later kon Faye de derde plek maken, maar zijn schot werd genomen door een verdediger op dezelfde doellijn.

Uiteindelijk betekent het resultaat van 2 naar 1 de tweede opeenvolgende overwinning met Franco Borrás op de bank van CD Jávea en dat het team naar de zevende plaats in het klassement klimt.

Technisch

CD Jávea; Juanvi, Dino (Armando 69 '), Aldo, Rubén, Marcos, Hassam, Carrió (Faye 46'), Pau, Dani García, Javi en Toni (Buigues 83 ').

UD Oliva; Escrivá, Pomar, Eric, (Salinas 83 '), Pelleti, Iborra, Puig I (Morant 86'), Vidal, Morera, Álex, Campos (Puig II 73 ') en Morell (Torres 69').

doelen: 0-1 Iborra Mto. 9, 1-1 Dani García Mto. 62 en 2-1 Dani García Mto 66.

Scheidsrechter; Fernandez Mateos, vermaand met geel naar de lokale Dino en naar de bezoekers, Eric, Field, Torres en verdreven door dubbele gele naar Iborra in de minuut 80.