Twee goals van Ayoze waren niet genoeg om CD Contestano (2-2) te verslaan

April 22 van 2018 - 07: 55

El CD Jávea het bond de twee partijen die betwist waren in het gemeentelijke veld van Xàbia voor de CD Contestano. De gastheren gingen twee keer vooruit met doelpunten van verdediger Ayoze, maar ze waren niet genoeg voor zijn team om de wedstrijd te winnen.

Tijdens het begin van de wedstrijd waren er een paar minuten onzekerheid in een stuk dat Lucas Bou de bal op zijn hoofd nam en de bezoekende keeper gaf hem een ​​stomp waardoor hij bewusteloos raakte. De stormram werd met een ambulance naar het San Carlos-ziekenhuis gebracht en vóór het einde van de wedstrijd was het de vader van de speler die iedereen gerust stelde dat hij hersteld was. De speler moest in observatie blijven. Trouwens, in dit stuk keurde de scheidsrechter de fout niet goed en vóór de protesten van de plaatselijke coach, Antonio VillaescusaHij waarschuwde hem.

De volgende minuten waren lokaal domein met twee duidelijke kansen, een pass van Rubén Ortolá naar Elías, die voor de bezoekende doelman stond en de bal naar de hoek afbuigde. Voor de pauze werd een voorzet van Ayoze afgewerkt door Álvaro, maar een verdediger wist wanneer het doelpunt werd gescoord. Het spel was zeven minuten gestopt door de blessure van Lucas Bou en in die verlenging raakte Ayoze vanaf de rand van het gebied van low shot en corner om het terrein in te halen. Met de 1 naar 0 gingen de teams naar de kleedkamer.

De Jávea-cd vergaf te veel gelegenheden

Het tweede deel begon met het bezoeken van een domein, maar de eerste keer was in de laarzen van Elías, die vanuit het midden van het veld begon, maar niet wist hoe hij Otón moest definiëren. De loting kwam na een vrije trap die Octavio heel goed had gelanceerd, dat Cristian niets kon doen. Na de gelijkmaker keerden de lokale bevolking terug naar de aanval met een duidelijke kans op Faye, die niet alleen met Otón toesloeg. Zo vaak kwamen de locals die hun prijs hadden in een toneelstuk dat door Ayoze was gestart, Faye gaf de bal en Ayoze op, ditmaal met zijn hoofd, de 2-1.

De laatste minuten waren van het bezoekende domein op zoek naar een gelijkspel, maar de lokale bevolking kon het spel in de verlenging veroordelen in een bal die Faye van zijn marker ging en wanneer hij tegenover het doel stond gaf hij toe aan Álvaro en een bezoekende verdediger nam het doel. De balie van de CD Contestano was fataal voor de lokale bevolking, een lang ingegooide bal, die na verschillende rebounds toeslaat om de punt Julio te plaatsen en de bal naar de ploeg van Cristian te brengen. Met de 2 naar 2 op het scorebord was er geen tijd voor meer en eindigde de gelijkmaker in een gelijkspel.

Technisch

CD Jávea. Cristian, Ayoze, Michael, Marcos, Vergi, Pau, Elías (Roberto 71 '). Del Castillo, Rubén Ortolá (Paolo 86 '), Lucas Bou (Faye 13') en Álvaro.

CD Contestano. Otto, Julio, Israel, Sergi (Kike 92 ') Adrián, Capsir, Tete (Navarro79') Palací, Imanol (Octavio 45 ') Javi en Uru (Eric 79').

doelen. 1-0 Ayoze 49 ', 1-1, Octavio 53', 2-1. Ayoze 73 'en 2-2. 94 juli '.

Scheidsrechter. Serna Vázquez, vermaande de lokale bevolking, Pau, Marcos, Roberto en coacht Villaescusa en bezoeker Javi.