Pijnlijke nederlaag voor de CB-junioren. Joventut Xábia voor de CB. Calpe (53-60)

Februari 20 van 2015 - 11: 37

Dolorosa verslaat de geoogst door de spelers van Oscar Butler, die verloor in de extensie van de CB. Calpe van 53 tot 60, een wedstrijd die ze gedurende vele minuten van de wedstrijd hadden gewonnen.

Joventut Xàbia en Calp-spelers hopen op een rebound

Na een zeer koude start door de lokale bevolking, 4-11, veranderde alles na een time-out. De houding was heel anders dan die van andere dagen en hoewel het team met meer of minder succes meedeed aan het spel. Aan het einde van het eerste kwartaal was de score 14-19.

In de tweede set veranderde alles, het groene team was opnieuw die groep die niet lang geleden vreugden aan de club gaf dankzij hun strijd, levering en kwaliteit. Ze toonden op de baan hun beste minuten van het seizoen, die dienden om de marker om te slaan na een gedeeltelijke 19-8, tot stilstand gekomen met 33-27 in hun voordeel.

Na het passeren van de kleedkamer was er een heel vreemde kamer. De lokale bevolking ging verder met de positieve dynamiek en keurde een 7-0-uitvoer goed die hen met het maximum van de overeenkomst, 40-27, na 5 minuten van de periode plaatste.

De javienses scoorden echter niet nog een enkel punt in de vierde, waardoor het team van Calpe profiteerde van de verschillen na 0-5, waardoor alle punten uit de vrije trap kwamen.

De verdediging van de lokale was uitzonderlijk, en het bewijs was de 11 minuten zonder te scoren van een mand in het spel door de bezoekers, maar de aanval gingen niet om het spel te doden, het bereiken van het vierde kwartaal met een comfortabele voorsprong van 40 -32 voor Xàbia.

Na het begin van de laatste periode gunstig voor de Oscar Mayordomo-meiden, die het voordeel naar de 11-punten in de 32-minuut verhoogden, kwam het debacle. In de laatste acht minuten van de wedstrijd slaagden ze er niet in een enkel punt te scoren. De fouten in de aanval van de javienses maakten hun rivalen beetje bij beetje zichtbaar met opties om een ​​onverdiende overwinning te behalen.

Op het einde carrousel vrije worpen de hele voordeel was Calpe, neem ik de verkeerde percentage van de lokale naar een toestel dat noch zij zelf geloofden, bij gebreke Joventut 2 vrije worpen in de afwezigheid van 14 seconden die hen de overwinning zou hebben gegeven dwingen .
De extensie werd bereikt met een gelijkspel op 51.

In de extra tijd was er maar één team, de Calpe. Met opeenvolgende 2-triples gooiden ze de opties van de lokale bevolking overboord, die in een depressie terechtkwamen nadat de overwinning zo dichtbij was. Na een beslissende gedeeltelijke 2-9 in overuren, viel de overwinning aan de bezoekerskant door 53-60.

Overwinningen voor herenteams

Benadruk de overwinningen behaald door de senior man, die na 3 opeenvolgende nederlagen de weg naar de overwinning terugkreeg. De set die regisseert David Bosch werd opgelegd door 64-46 op de CB. Teixereta de Ibi, in een comfortabele vergadering voor de javienses.

Aan de andere kant behaalde de junior man een meer gewonnen overwinning dan verwacht aan de bovenkant van het klassement om de CB te verslaan. Benissa door 64 naar 58.