Dubbel winst voor Junior van Joventut Xábia tegen Ondara en Algemesí

Februari 14 van 2013 - 00: 00

El Joventut Xábia Het werd opgelegd aan de CI. Ondara door 38 naar 56. De jongens van Xàbia zijn erg betrokken bij de wedstrijd, wat zich vertaalde in een geweldige verdediging. Bij de aanval begon het team erg dik. Je technicus Oscar Butler Hij vroeg om een ​​time-out om zijn spelers iets meer te activeren. Na hetzelfde was de gedeeltelijke tot het einde van het kwartaal 2-12 gunstig voor die van Joventut, die de score verliet in een veelbelovende 6-16.

Na het begin van het tweede kwartaal zetten de Xàbia hun goede verdediging voort, waardoor Ondara gemakkelijk kon scoren. Dankzij het resultaat was de kamer van 7-18 gunstig voor de bezoekers, waardoor het feest tot rust kwam, wat werd bereikt met een duidelijke 13-34.

Weinig verhaal had het tweede deel, met Xàbia die het spel beheerste, de score en de tijd die aan het einde van de game kwamen met het resultaat van 38-56.

In de tweede wedstrijd gespeeld door de junioren van Joventut versloeg ze de Algemesí met 61 naar 57. De spelers van Xàbia kwamen zeer geconcentreerd naar het veld en vanaf de eerste seconde van het spel maakten ze het Algemesí duidelijk dat als ze wilden winnen ze veel zouden moeten zweten.

Goed defensief werk was een van de belangrijkste onderdelen voor de overwinning. Aan het einde van het eerste kwartaal was het resultaat 24-17 gunstig voor Joventut, die erin slaagde het eerste spel van de vier te spelen te winnen.
De Butler voortgezet met dezelfde intensiteit in de tweede vierde daarmee ook won met een score van 15-9, waardoor de score bij rust op een duidelijke 39-26 voor Javea.

Hij liet zijn armen niet zakken nadat hij terugkeerde naar de baan, integendeel. Het verschil is verhoogd tot het maximum van de overeenkomst, 16-punten (48-32) in de 27-minuut van de wedstrijd. Maar vanaf dit moment volgde het bezoekende team een ​​deel van 2-10. De kamer afwerken met het resultaat van 50-42 voor die van Xàbia.

Zenuwen, druk Algemesí, angst om te winnen en de slechte arbitrageprocedure met oneerlijke beslissingen, liet alle lokale inspanning en de bij de 30 minuten voordeel was verontrustend verdund, zelfs de Algemesí om vooruit te staan ​​voor de enige eenmaal in de game in de 38-minuut (54-56).

Een lokale downtime toegestaan ​​Javea ademen en zien dat de partij was in de buurt van twee minuten, en kon niet worden gehouden in die tijd, en met moed, toewijding, defensie, strijd en het hart, wist de achterstand terug te krijgen op het scorebord en alleen toegestaan ​​1 punt om te wedijveren in de afgelopen 2 minuten van een beroerte, waarin de partiële 7-1 definitief was voor de grootste overwinning van het seizoen voor 61-57 aangepast.

Door de Joventut Xàbia gespeeld en scoorde: Lucas, Benja (10), Alvaro, Nico (2), Juanma, Hicham (11), Campillo (25), Krish (2), Pepe (3) en Sergio Nave (8) .