Versla voor CB-seniors. Joventut Xábia voor de CB. Quart (68-80)

02 december 2014 - 00: 00

Ondanks de grote inspanningen van de meisjes van de CB. Joventut Xàbia senior, ze konden de leider van de comxicotetie, de CB, niet stoppen. Kwart waarvoor ze door 68 naar 80 zijn gevallen. De botsing werd gespeeld in het Joan Fuster-paviljoen in Denia als de Het paviljoen van Miguel Buigues die een ander sportevenement organiseerde.

De spil Cati gooit naar de mand

De Valencianen verrast met druk in het hele veld naar de javienses dit veroorzaakte dat ze een aantal omzet hadden. Een zeer agressieve defensieve intensiteit die niet werd afgesneden door de scheidsrechters die overdreven tolerant waren met de defensiecontacten van de CB. Quart. Met het verstrijken van de notulen kon deze verdediging beter lezen door de meisjes van Marcos Álvarez die het wist te overwinnen en manden scoorde. Het gedeeltelijke van de eerste tien minuten ging van 12 naar 18 voor de leiders.

Het tweede kwartaal werd gekenmerkt door de uitwisseling van manden aan beide kanten. Snelle overgangen, succes in de externe lancering en weinig defensieve activiteit in beide zones. De pauze werd bereikt met een score van 34 tot 40.

De terugkeer naar de baan na het passeren van de kleedkamers was niet goed voor de zwart-wit die met veel problemen bleef scoren. De Valencianen werden gedwongen hun defensieve intensiteit te verlagen vanwege persoonlijke fouten. Tijdens de aanval wisten ze hoe ze de Javiense-verdediging moesten aanvallen en brak het spel door het kwart te verslaan met een gedeeltelijke van 10 naar 20.

In de laatste tien minuten verwijderden de spelers van Marcos Álvarez hun kaste en drongen aan om de duidelijkste ideeën in aanval te krijgen. De uitschakeling wegens gebrek aan enkele Valenciaanse spelers verminderde de effectiviteit van hun team. Een omstandigheid die gebruik maakte van het groen om verschillen in het scorebord te verminderen. In feite was het de CB. Joventut Xàbia de winnaar van het kwartaal van het kwartaal (26-20). Hoewel aan het einde van de regulatietijd de 68 voor bezoekers op 80 was aangekomen.

De krapte van de bank in de javienses was een van de sleutels om de leider niet in meer problemen te brengen. De zwart-groene coach had slechts acht spelers en dat gebeurde bill. Hoogtepunt in deze wedstrijd, de aanvallende bijdrage van Miriam die 19-punten scoorde en Cati met 18, beide waren wat zijn team in de wedstrijd hield.

Ze speelden en scoorden in de CB.Joventut Xàbia: Cati (18), María (6), Pilar (4), Irene (12), Paula (2), Vanessa (2), Isa (3) en Miriam (19).