Oneerlijke nederlaag voor de jeugd van CD Jávea tijdens zijn bezoek aan El Campello CF (2-1)

15 maart 2018 - 06: 00

Het jeugdteam van CD Jávea 'A' liet de kans voorbijgaan om door te gaan met het toevoegen van een nieuwe overwinning, omdat hij vanwege dominantie en kansen het niet verdiende om leeg te raken tijdens zijn bezoek aan El Campello CF, waar hij met 2-1 viel.

Aan het begin van de wedstrijd vertrokken de rojiblancos beter dan hun tegenstander op het veld. Beetje bij beetje kwam het duidelijker aan in het rivaliserende gebied. Hoewel de aanvallers van de xabieros-aanvallers de prijs van het doel niet konden vinden, soms vanwege het gebrek aan succes en soms vanwege de succesvolle stops van het lokale doel.

Toen het xabiero-team beter speelde, arriveerde de kan met koud water, omdat bij de eerste aankomst in het bezoekende gebied van El Campello CF het doel van Caleb kwam. Een doelpunt dat overbleef raakte de xabieros, die ondanks het domineren van zijn rivaal ging rusten met een nadeel op het scorebord.

In de tweede helft kwamen de rojiblancas opnieuw uit met een goed ritme van spelen, hoewel ze niet zoveel balbezit hadden. De game was een komen en gaan van gebied tot gebied. In deze uitwisselingsslag profiteerde het lokale team, want in de minuut scoorde 53 door middel van kettingen de 2 naar 0.

Ze draaiden hun gezichten op zoek naar een das

De bezoekers vielen niet uit elkaar en probeerden een voorwaartse pass in hun spel te nemen. In de minuut kwam 74 opnieuw voor de xabieros. Christian werd uitgeworpen voor dubbel geel met wat de CD Jávea moest spelen het laatste stuk van de botsing in numerieke inferioriteit.

Het gezicht was altijd zichtbaar en hoewel het spel verhardde, reageerden de xabieros en riepen een maximale straf op die de aanvoerder, Bas, gooide, waardoor het lokale voordeel werd verminderd door de 2 naar 1 op het scorebord te plaatsen.

Er waren iets meer dan tien minuten over tot het einde van de crash en de bezoekers verdubbelden hun inspanningen op zoek naar een gelijkspel, maar dit kwam niet en de wedstrijd eindigde met El Campello CF triomf over 2 naar 1.

De volgende vergadering voor de jonge Xabiero zal volgende week zijn wanneer hij thuis het bezoek van de Xeraco ontvangt.