Pijnlijk verlies voor CD Jávea in L'Alcudia door 4 naar 0

18 oktober 2015 - 01: 30

Zeven dagen zonder te winnen zijn een hele zware plaat om mee te nemen CD Jávea dat is verre van het team waar veel hoop op een goed seizoen was.

Jesús Moratal coach van CD Jávea

In het veld van "Los Arcos" leed hij tot nu toe de zwaarste nederlaag in de comxicotetie, want hij viel met 4-0 tegen L´Alcudia. Het was een bijeenkomst waar de lokale bevolking meer verbonden naar buiten kwam dan het rojiblanco-team. Jesús Moratal een wedstrijd opgezet om te proberen zijn tegenstander te verrassen.

Vrucht van het grootste lokale domein kwam in de minuut 20 Roberto's eerste doelpunt. Een doelpunt dat heel slecht voelde voor de Javienses, die de harde klap beschuldigden. Zonder tijd om te reageren, drie minuten later, kwam het tweede doelpunt van het waterkantteam van Adnan.

Met de 2 naar 0 op het scorebord nam CD Jávea meer risico en zette een stap vooruit. De mannen van Moratal struikelden keer op keer met het goede verdedigingssysteem van de gebouwen. De pauze kwam met de 2 naar 0 op het scorebord.

In de hervatting probeerden de Javienses snel in de wedstrijd te komen met een doelpunt, maar toen het team beter was, arriveerde de uitwijzing van Iborra en de botsing werd erg ingewikkeld.

Het team dat Roberto Granero met nog een speler aanstuurt, keerde terug om het commando over het spel te nemen en in de 72 minuut scoorde Nacho het doel dat de crash veroordeelde. Hier kwamen de illusies van de bezoekers die zagen hoe in de minuut 84 Vicente Campos het vierde doelpunt van de Valencianen scoorde.

CD Jávea bevindt zich in een gecompliceerde positie aan de achterkant van het klassement en Moratal krijgt mogelijk zijn laatste kans in de volgende dag tegen Pego CF.

Technisch

UE L'Alcúdia: Alberto, Ferrán, Josua Blasco (Andreu, 86 '), Cerveró, Barea, Adnan, Roberto (Marce, 82'), Nacho, Vicente Campos, Marc García (Edu, 73 ') en Furió (Gerard, 86').

CD Jávea: Juanvi, Dino, Marcos, Iborra, Aldo, Hassam, Pablo (Ente, 65 '), Pau (Joan, 72'), Rubén Ortolá, Faye (Joshua, 31 ') en Javi.

doelen: 1-0 Roberto (20 '); Adnan (23 '); Nacho (72 '); Vicente Campos (84 ').

Scheidsrechter: Barreda Frasno. Hij waarschuwde de lokale bevolking Furió, Vicente Campos, Roberto, Cerveró en Adnan; evenals de bezoekers Iborra, Javi, Pablo, Rubén Ortolá en Dino. Hij verdreef dubbele berisping naar Iborra.