David Ivars werd derde in de Villa de Buñol Cyclocross

November 03 van 2016 - 00: 00

Jonge wielrenner David Ivars van de Portaal van de marine-Xàbia Bike's steeg naar het podium als derde in zijn categorie in de categorie Ik Villa de Buñol Cyclocross. Een race, wat de tweede testscore was voor de Cyclocross Challenge van de Valencian Community-Memorial Pascual Momparler. Het evenement, georganiseerd door de Buñol Cycling Club, bracht in totaal 301 fietsers uit alle categorieën samen in het El Planell-park. In de bakcategorie was de winnaar van de race Pablo Calvo van de Vinalesa Cycling Club.

David Ivars tijdens de test

In dit Buñol-evenement werd Marcos Puig elfde in de categorie Beginners, terwijl Andreu Aibar 22e eindigde in de categorie kinderen.

Cyclocross in Aldaia

In de eerste test van de kalender in Aldaia eindigde David Ivars de test op de vierde plaats, in een race waarin Pablo Calvo van de Vinalesa Cycling Club de overwinning behaalde. In de categorie Beginners was de winnaar Iván Martín, terwijl Marcos Puig, van de Portal de la Marina-Xàbia's Bike, eindigde op positie 16. In Infantiles bezette de vertegenwoordiger van het Xabiero-team, Andreu Aibar, positie 24, in een race gewonnen door Joan Rico.

Na deze twee races wordt het klassement in de bakcategorie aangevoerd door Pablo Calvo van de Vinalesa Cycling Club met 270 punten. De tweede geklasseerde is David Ivars van de Portal de la Marina-Xàbia's Bike met 238 punten en de derde plaats gaat naar Jordi Fournies van de Cycling Alzira School met 230 punten.