David Ferrer versloeg Albert Ramos in zijn debuut tijdens de Madrid Open

Mei 06 van 2014 - 19: 05

David Ferrer slaagde erin om de Catalaan, Albert Ramos, te verslaan voor 7-6, 5-7 en 6-3 in zijn debuut op de Open de Madrid. De schok was zeer comxicotetief en duurde twee en vijftig minuten.

David Ferrer met een serieus gezicht

In de eerste ronde had de javiense problemen met de serve van zijn tegenstander die hij niet kon controleren. Hij maakte meer fouten dan normaal in hem en moest tot vier setjes gooien in de onderbreking. David Ferrer profiteerde van de eerste geplaatste bal die hij had en liet de haast achter zich.

In de tweede set liep de wedstrijd op dezelfde koers, met een David Ferrer die nerveuzer was dan normaal en weinig zelfvertrouwen had. Albert Ramos met een zeer consistente game slaagde erin om de eerste set in al zijn wedstrijden te starten door 5 7 te verslaan.

In de derde set wist de Jávea-tennisser hoe hij zijn verdedigingswedstrijd beter kon beheersen. Hun fouten waren neerdalend en dit eindigde met het oncontroleren van hun rivaal. David Ferrer had deze overwinning nodig na zijn vroege eliminatie van de graaf van God. Nu is hij in de tweede ronde van dit toernooi, waar hij hoopt verder te verbeteren.