David Ferrer valt in de Malysian Open tegen Sousa 6-2 en 7-6

27 september 2013 - 15: 48

Hij sprong de verrassing op de centrale weg van Kuala Lumpur. De maximale kandidaat om de Malysian Open te winnen, de javiense-speler, David Ferrer, viel voor de Portugese speler, Joao Sousa door een doelpunt van 6-2 en 7-6

Ferrer was verrast in de eerste ronde van de wedstrijd door de solide spel van zijn rivaal, die gewoon fouten gemaakt en hebben geprofiteerd van de onregelmatigheid van javiense, die grote klappen met kinderlijke fouten gemengd.

In de tweede set had David Ferrer genoeg geduld om de stevige wedstrijd van Sousa te doorstaan. De gelijkheid werd gehandhaafd tot de meest vastgestelde games van de set arriveerden.

Ferrer verloor zijn service in de negende game en dit stelde zijn tegenstander in staat om een ​​matchbal te hebben. De reactie van de Javiense-speler was spectaculair, hij slaagde erin de pauze te evenaren die Sousa eerder had gemaakt om de manga te matchen met 5-spellen.

Nadat elk van hen zijn dienst had gewonnen en naar de tiebreaker ging waar Sousa beter was en David Ferrer achterliet zonder in de halve finale te kunnen zijn, na een uur en 40 minuten speeltijd.