Zoek

Vierde opeenvolgende overwinning van de senioren van CB Joventut Xàbia

Februari 06 van 2020 - 23: 45

De oudere meisjes van CB Joventut Xàbia Ze behaalden hun vierde opeenvolgende overwinning toen ze CB Teulada versloegen met minimaal 36-35, in een wedstrijd die werd gespeeld in de Het paviljoen van Miguel Buigues van Xàbia. Met deze triomf, de formatie die Gary Stich en coacht Oscar Butler, blijft ongeslagen in deze nieuwe fase van de comxicotetie en leidt hun groep met een 4-0 balans. Natuurlijk moet gezegd worden dat ze tegen de Teuladinas voorlopig hun slechtste wedstrijd van het seizoen speelden.

Ze begonnen zonder ritme en zonder succes, hoewel ze hun technische superioriteit en snelheid konden opleggen. Met een trieste 6-4 bereikten we de evenaar van de kamer. Na 10-4 te hebben gemist, misten de lokale bevolking achtereenvolgens 6 vrije worpen in de laatste minuut van de vierde en bereikten het einde van de periode met dezelfde score, 10-4.

In het tweede kwartaal meer van hetzelfde. De lokale bevolking zonder intensiteit en het spel spelen alsof ze hun rivaal kennen en ze comfortabel de 2 spellen van de eerste fase hebben gewonnen, zou de geschiedenis worden herhaald omdat ja. En de bezoekers zijn dankbaar dat ze zo'n comfortabel spel konden spelen en dat niemand een beetje fysieke energie eiste.

Na een gedeeltelijke wedstrijd van 10-9 kwamen de lokale bevolking tot rust met 7 voordeelpunten maar vreselijke gevoelens, 20-13.

En als de eerste helft slecht was, was de tweede nog slechter in termen van het imago van de gebouwen. Absoluut niets positiefs om te markeren. De verzamelde gedeeltelijke was 16-22 voor bezoekers, die daalde met 36-35.

Aanstaande zondag 9 februari hebben de xabiera's een zware test om te zien of dit kleine vleugje aandacht van de Teulada, effect plaatsvindt tijdens hun bezoek aan Pedreguer, een andere oude kennis van de eerste fase waarin elk team thuis een overwinning behaalde in hun duels regisseren.