Cristina Roselló eindigde als vierde van de dames in de Halve Ironman van Oliva

03 juni 2015 - 11: 00

De javiense triatleet, Cristina Roselló had een geweldig debuut in een nieuwe test voor haar, de Half Ironman. Deze test vond plaats in Oliva en Roselló behaalde de vierde plaats in het algemene algemene damesklassement, zijnde de eerste in zijn categorie, G25-29.

Cristina Roselló op het podium van Oliva

De javiense over de streep met een totale tijd van 5 uren, minuten 10 18 20 seconden tot minuten van de winnaar, Ana Revilla markering een record 4: 49: 51. De tweede plaats ging naar Ana Belén Faus naar 5: 07 en de derde, Inge Van den Broeck naar 18: 51 van de winnaar.

Triatleet van de Swedish Triathlon Club, voerde het eerste zwemsegment uit op 1.900-meters in een tijd van 34: 23 wat de op twee na beste tijd was. Een harde test waarbij de kwallen protagonisten waren.

Na een snelle overgang confronteerde hij het fietsersegment op 90 Km, in een circuit van 45 Km., Waarmee ze twee ronden maakten. Hier deed hij een grote inspanning en dit liet hem toe om af te sluiten met het op één na beste deel van 2: 39: 54, hoewel hij met zeer pijnlijke benen eindigde.

In het laatste racesegment op een veeleisend circuit van 7 Km., Dat 3-ronden kreeg om de 21 Km te voltooien. De inspanning eiste zijn tol. Een kilometer in het zand op het strand werd een echte hel voor iedereen. Cristina Roselló scoorde de zesde snelste tijd met een gedeeltelijke 1: 52: 15

De Javiense behield de derde plaats tot in de laatste ronde werd ingehaald door een triatleet, de vierde plaats in de algemene en eerste in zijn categorie. Een zeer dankbare ervaring voor Cristina, die heel blij was en trots op het behaalde resultaat. Een positie die de vrucht is van standvastigheid en het dagelijkse werk dat Cristina Roselló in elke training doet.