Cristina Roselló werd derde in de II Acuatlón Els Poblets

28 juli 2014 - 13: 55

De javiense Cristina Roselló Het werd de derde in de absolute classificatie van de II Acuatlón Els Poblets, een test die honderd deelnemers samenbracht die drie testsegmenten moesten afleggen. De eerste van 3.000-meters van race to foot, een seconde van 1.000-zwemmeters en een derde van de 3.000-meters van race to foot. De absolute winnaar was de jonge Andrea Fernández.

Cristina Roselló werd derde in vrouwen

De atleet uit Jávea werd derde in doel met een tijd van 42: 52. Opgemerkt moet worden dat ze in haar senior vrouwelijke categorie de tweede was achter Alba Sánchez. In dezelfde categorie, Clara Juan del Llebeig Athletics Club Xàbia Het was de vierde.

Bij mannen als eerste over de finish was Sergio Alberola met een tijd van 35: 48. Victor Froilan, Gata de Gorgos atleet, Xábia Llebeig Athletics Club kwam in de zevende met een tijd van 39: 00 zijn derde plaats in de Veteranen categorie A. Deze club mate Raul Bover ging de tiende vijfde met een tijd van 44: 28.

Víctor Froilan werd derde in de Veterans A-categorie

Hij benadrukte in de Senior categorie, de Javiense, Nahuel Gómez van de Els Condors Triathlon Club, die de vijfde was met een tijd van 42: 02. In deze categorie was Javier Cardona van Llebeig Athletics Club achtste met een record van 45: 45.