Comfortabele triomf van de mannelijke senior van de CB Joventut Xàbia voor de Zweedse CB (72-55)

Januari 17 van 2019 - 12: 44

Eerste 2019-overwinning voor het team getraind door Oscar Butler, die comfortabel won bij de Zweedse CB voor 72 voor 55.

De lokale bevolking behield een goed verdedigingsniveau met grote intensiteit. Dit werd weerspiegeld in het feit dat zijn tegenstander zijn eerste punten scoorde na zes minuten spelen. Schande over aanvalsslag was zelfs niet defensief werk, wordt gevraagd de eerste quarter'd gewoon gelijk aan de score (14-12).

De slechte lokale start werd weerspiegeld met een gedeeltelijke 0 naar 6 die Butler dwong te bellen voor een time-out. De reactie van hun spelers stelde hen in staat om rond de marker te gaan en met voordeel uit te rusten (32-26).

Na de pauze, de CB Joventut Xábia Hij kwam met het idee om een ​​stap voorwaarts te zetten in zijn tempo en intensiteit van het spel. Ondersteund door hun geweldige verdediging konden ze tegenaanvallen uitvoeren om eenvoudige manden te scoren. Het verschil steeg beetje bij beetje en eindigde het kwartaal met een score van 58 naar 41.

Alles leek veroordeeld tot het missen van de laatste periode, maar de start van het was een beetje vreemd en de bezoekers waren in staat om ranking punten verschil te 10, 62-52 schrikken in Ecuador de kamer. Met het kwintet gala weer op de rails, Joventut drukte het gaspedaal weer en het verschil ging naar bijna 20 wijst op het scoren leiding met 17, 72-55 sluiten.

De overwinning op rij 2ª, de set eindigt verdinegro de eerste ronde met balans 6-6 gelegen mid-table.