CD Jávea versloeg gemakkelijk CD Llosa van 4 bij 1

April 22 van 2017 - 21: 42

Zaterdag feest gespeeld in de gemeente Xàbia tussen de lokale bevolking en de CD Llosa die eindigde met een comfortabele overwinning door 4-1.

De botsing werd beheerst door de rojiblancos, die duidelijk een tegenstander domineerde die zijn status als colist demonstreerde. De Valencianen bereikten in de eerste helft nooit de directe omgeving van de omgeving.

Van zijn kant, het team dat hij leidt Antonio Villaescusa, creëerde meerdere gelegenheden, dus de aankomst van het doel was een kwestie van tijd. Het eerste doelpunt viel na een spel van tiralíneas met een perfecte pass van Rubén Ortola naar Roberto, die met uitstekende Vaseline de score opende. Minuten later stopte een soortgelijk stuk en deze keer hield Roberto's Vaseline haar tegen.Voor de pauze kwam de 2-0, in een centrum van Aldo aan de linkerkant, dat Rubén Ortola naar believen eindigde.

In het tweede deel ging het lokale domein verder en de eerste waarschuwing kwam in een individueel stuk van Ashford, die nauwelijks zonder hoek een sterk schot lanceerde dat Marc in twee fasen stopte. Kort daarna scoorde het xabiero-team het derde doelpunt, het werk van Rubén Ortolá die Marc versloeg met een laag schot, CD Llosa sneed de verschillen in een hand-in-hand Baldoví met Edu die de bezoekende speler oploste door de bas te verslaan lokaal doel Het vierde doelpunt was het werk van Ashford, die scoorde na een acrobatisch schot in het gebied.

Er waren meer kansen voor de rojiblancos in Michael's laarzen, maar zijn schot werd gestopt door Marc.Een ander duidelijk was Roberto en tot het einde stopten ze niet met het krijgen van gelegenheden die zich niet vertaalden in doelen. Kortom, een goed spel van de lokale bevolking die nauwelijks weerstand ondervond bij de bezoekers.

Technisch

CD Jávea: Edu, Aldo, Hassan, Marcos, Gervasio, Cardona, Pau, (Faye, minuut 80), Ashford, (Mourad, minuut 85), Jaime Agulló, (Víctor Pereira, minuut 86), Rubén Ortolá, (Michael, minuut 66) en Roberto.

CD Llosa: Marc, Jordi, Mirco, Riki, Baldoví, Nestor, Víctor, Durá, Andreu, Borja en Andoni.

doelen:1-0 Roberto 29 ', 2-0 Rubén Ortolá 39', 3-0, Rubén Ortolá 63 ', 3-1, Baldoví 75', 4-1 Ashford 77 '.

Scheidsrechter. Adrián López waarschuwde de lokale coach Villaescusa op de minuut van de wedstrijd en de bezoekers Mirco, Riki en Borja.