Goed beeld van de kinderen van Club Handbol Xàbia ondanks de nederlaag

November 14 van 2016 - 00: 00

De meisjes van Club Handbol Xàbia Ze hebben hun winnende box nog steeds niet vrijgegeven toen ze voor XIDMX door 9 voor 16 voor CB Elda B vielen.

Mónica Jorro gooit naar doel

De wedstrijd gespeeld in de Het paviljoen van Miguel Buigues van Xàbia had twee duidelijk onderscheiden delen. De eerste was de volledige controle over het bezoekende team, voordat een paar locals met veel zenuwen de baan op sprongen. Dit zorgde ervoor dat ze kinderfouten en omzet die duur leken toe te voegen, met doelen tegen. Tijdens de aanval vonden ze geen manier om de 6-0-verdediging die het Elden-team had geplaatst te doorbreken. In rust kwam 2 bij 10.

Kinderuitrusting voor vrouwen uit CH Xàbia

Het tweede deel en na het passeren van de kleedkamers, Pep Iron Hij liet zijn meiden zien dat je die zenuwen los moest laten en plezier moest maken met spelen. Hij vroeg om meer ballen voor Monica Jorro, zodat hij zijn voordeel kon doen met zijn grootte en comfortabel kon gooien. De instructies en vooral de losheid van de meisjes waren de sleutel tot hun opmerkelijke verbetering. Beetje bij beetje gingen ze naar meer en voltooiden een paar goede minuten, hoewel de overwinning voor de bezoekers nooit in gevaar was.

Aan het einde van de wedstrijd scoorde 9 16, dus het deel van de tweede helft was van 7 tot 6 voor de meisjes van Club Handbol Xàbia. Men verwachtte dat dit seizoen voor hen gecompliceerd zou zijn, omdat ze voornamelijk eerstejaars spelers zijn, dus ze hebben voor hen een campagne die als leren zou moeten dienen. In de volgende campagne is wanneer ze voor iedereen een hoger niveau nodig zijn.

De meisjes zullen volgende zaterdag thuiskomen als ze CB Elche spelen in een wedstrijd die begint bij 11: 30 uur.