Zoek

Goede rol van de atleten van de Club Karate Washinkai Jávea in de Spaanse beker

13 maart 2019 - 00: 44

De Washinkai Karate Club van Jávea behaalde geweldige resultaten die tot uiting kwamen in het behalen van een medaille douche, in de XXI Karate Cup van Spain of Karate WADO RYU georganiseerd door de Spaanse Federatie van Karate Wado Ryu in de stad Torrelaguna in Madrid.

In de club is xabiero erg trots dat Xàbia op zo'n belangrijk nationaal evenement vertegenwoordigd was met een delegatie van 14-concurrenten in verschillende categorieën. De Washinkai Karate Club nam op een zeer hoog niveau deel, waardoor de vertegenwoordiging van Xàbia op een welverdiende plaats bleef.

Het was een prachtige debuut in een kampioenschap van Spanje, het krijgen van vijf derde positie met bronzen medailles, drie slaapkamers en twee vijfde. Medaillewinnaars in deze wedstrijd waren: Erika Soriano, die als derde in Katas was, in de vrouwelijke categorie tot 9 jaar. Alicia Fernández, derde in Katas, in de vrouwelijke categorie, 10 en 11 jaar. Lucas Muñiz, derde in Katas, in de categorie mannen 16 jaar. Harol Fernandez, derde in Kumite, bij de mannen 16 jaar 68 kilo + en Lucas Muñiz, derde in Kumite, bij de mannen 18 van 78 jaar + kilo.

Van de eigen club wordt de goede prestatie van de andere concurrenten erkend, terwijl ze de eerste ervaring beleven in dit geweldige nationale evenement van het karate WADO RYU. Deze atleten werden op het land in Madrid begeleid door meer dan twintig familieleden die gedurende de hele wedstrijd steunden.