Fantastische triomf van de junioren van CB Joventut Xàbia tegen CB Ondara (106-19)

Januari 14 van 2016 - 00: 00

Het juniorenteam van de CI Joventut Xàbia kreeg een overweldigende triomf door 106 19 CB Ondara te winnen.

CB Joventut Xàbia junior vrouw Fisio Moises Flores Javea

De wedstrijd had weinig geschiedenis sinds de gecombineerde run door Oscar Butler Hij veegde zijn rivaal van de baan. Het was moeilijk voor de spelers om deel te nemen aan de wedstrijd en na vijf minuten wonnen ze met 7 naar 0.

Het slechte spel zorgde ervoor dat Butler een time-out moest vragen om zijn meisjes te corrigeren. Vanaf dat moment veranderde alles en namen de inwoners hun batterijen op. Hij sloot het eerste kwartaal af met een marker van 27 tot 8.

Aan het begin van het tweede kwart verhoogden de xabieras de voet van het gaspedaal en dit zorgde ervoor dat de meisjes van CB Ondara wat manden scoorden. In het laatste deel van het kwartaal keerden de lokale bewoners terug om hun spel te verbeteren en kwamen ze tot rust met een score van 45 tot 14.

Na de pauze gingen de Oscar Mayordomo-meiden op pad met het idee het tempo van de scorers niet te verlagen. Ze maakten gebruik van de game om veel punten te scoren, vooral Andrea Valero, die in het derde kwartaal 34-punten scoorde, met 6-driehonkslagen. Het gedeeltelijke van deze tien minuten was van 33 naar 4.

Geen gebrek aan respect voor zijn tegenstander op elk gewenst moment, de Xàbia zette zijn scoring succes. Andrea volgde zijn eigen met zijn triples. Hij eindigde het spel met een touchdown record als authentiek kreeg 55 8 wijst triples.Tras ander gedeeltelijk 29-1 hard-hitting, werd bereikt aan het einde van de wedstrijd, met als gevolg 106-19